Ελλάδα: Ακούστε το πρώτο ελληνικό τραγούδι της Stefania “Αν κάπου κάπου μ’αγαπάς”!

Πριν από λίγα λεπτά, η εκπρόσωπός μας στην Eurovision το 2020 και το 2021, η αγαπημένη μας Stefania κυκλοφόρησε το νέο της single, με τίτλο “Αν κάπου κάπου μ’ αγαπάς“!

Πρόκειται για το πρώτο single της Stefania, το οποίο κυκλοφορεί αμιγώς στα ελληνικά και σηματοδοτεί το ντεμπούτο της νεαρής ερμηνεύτριας αποκλειστικά στην ελληνική μουσική σκηνή.

To «Αν κάπου κάπου μ’ αγαπάς» είναι ένα φρέσκο και ανεβαστικό pop – reggae τραγούδι που θα ξεσηκώσει το κοινό και θα ακουστεί δυνατά όλο το καλοκαίρι και όχι μόνο. Είναι, ουσιαστικά, η ελληνική εκδοχή του “You Lost Me” που κυκλοφόρησε προ δύο μηνών.

Το τραγούδι έχει επιμεληθεί, για ακόμη μια φορά, ο γνωστός Έλληνας συνθέτης και παραγωγός Δημήτρης Κοντόπουλος μαζί με τους Elke Tiel, Stas Swaczyna, Daniël van der Molen, ενώ μέρος των στίχων και της μουσικής έχει γράψει η ίδια η Stefania. Τους στίχους επιμεληθεί εκτός από τη Stefania τόσο ο Δημήτρης Κοντόπουλος όσο και η Ελένη Γιαννατσούλια.

Μπορείτε να ακούσετε το “Αν κάπου κάπου μ’ αγαπάς” στο Spotify μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Πως σας φάνηκε το καινούργιο τραγούδι της Stefania; Γράψτε μας στα σχόλια!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε κανένα από τα νέα της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *