Θέμης Γεωργαντάς: “Οι δισκογραφικές εταιρείες δεν μας έχουν δώσει τα ονόματα των ανθρώπων που συνόδευαν τους δύο trappers”

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε καλεσμένος ο Θέμης Γεωργαντάς ο οποίος φυσικά κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν στην φετινή επεισοδιακή απονομή των βραβείων MAD. Τα όσα αποκάλυψε ναι μεν διαφώτισαν πολλές απορίες μας, αλλά ενέπλεξε περισσότερο τις δισκογραφικές εταιρείες των δύο καλλιτεχνών.

Αρνήθηκαν να αποχωρήσουν οι δύο trappers

O Θέμης Γεωργαντάς ρωτήθηκε αρχικά για ποιο λόγο η διοργάνωση μετά το βίαιο συμβάν και τον μεταξύ τους ξυλοδαρμό, δεν ζήτησε την απομάκρυνση των δύο trappers. Ο παρουσιαστής απάντησε πως ενώ ζητήθηκε και από τους δύο να φύγουν, αυτοί αρνήθηκαν να το πράξουν πριν πραγματοποιηθούν τις εμφανίσεις τους.

Η πιο σωστή αντίδραση ήταν να φύγουν από την βραδιά. Όπως είδατε, αρνήθηκαν να αποχωρήσουν, μπήκαν στα καμαρίνια τους και είπαν ότι δεν θα φύγουν αν δεν κάνουν κανονικά το act. Δεν υπήρχε λόγος να μεγαλώσει άλλο η ένταση. Άνθρωποι του MAD ήταν έξω από το καμαρίνι του καθενός για να είναι σίγουροι ότι όταν τραγουδούσε ο ένας δεν θα έβγαινε έξω ο άλλος.  Τραγούδησαν και μετά αποχώρησαν.

Αυτό που έκαναν τεράστια έλλειψη σεβασμού απέναντι σε όλα αυτά παιδιά, τα οποία πλήρωσαν εισιτήριο για να έρθουν να τους δουν να τους χειροκροτήσουν.

Οι δισκογραφικές εταιρείες αρνούνται να παραδώσουν τα ονόματα αυτών που συνόδευαν τους δύο trappers

O Θέμης Γεωργαντάς αποκαλύπτει όμως κάτι πολύ σημαντικό, που αποδεικνύει την μεγάλη ευθύνη των δύο δισκογραφικών εταιρειών. Την επόμενη του συμβάντος το MAD προφανώς για πιθανές νομικές ενέργειες του, ζήτησε από τις δύο δισκογραφικές να τους παραδώσουν την λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που συνόδευαν τους δύο trapper και ήταν κάτοχοι των vip pass, έχοντας με αυτό τον τρόπο πρόσβαση στην ζώνη vip.

Για να αντιληφθείτε καλύτερα αυτό που ανέφερε ο Θέμης Γεωργαντάς, θα πρέπει να έχετε στο νου πως το MAD δίνει έναν αριθμό από vip pass διαπιστεύσεων στις δισκογραφικές, ώστε αυτές να τις διαθέσουν στους καλλιτέχνες τους, αλλά και στους συνοδούς τους. Τα ονόματα αυτά ζήτησε το MAD από τις δισκογραφικές, με αυτές όμως μέχρι και σήμερα να μην τα έχουν δώσει στην διάθεση του τηλεοπτικού σταθμού, παρά τα έκτροπα που συνέβησαν από τους διαπιστευμένους τους.

Όταν έγινε αυτό, την επόμενη μέρα ζητήσαμε από τις δισκογραφικές εταιρείες των δύο καλλιτεχνών να μας στείλουν μια λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που συνόδευαν τους δύο τράπερ, αυτών που είχαν όλα αυτά τα vip πάσo. Μέχρι και σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το MAD, μας είπαν πως ήδη εξαιτίας των όσων απαράδεκτων διαδραματίστηκαν φέτος στην εκδήλωση, σχεδιάζουν από την νέα χρονιά νέο τρόπο διάθεσης αυτών των διαπιστεύσεων, ώστε να υπάρχει κεντρικός έλεγχος από τον τηλεοπτικό σταθμό και να είναι γνωστά τα ονόματα των κατόχων τους.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *