Κύπρος: Οι αντιδράσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του ΡΙΚ με την PANIK!

Η είδηση της χθεσινής ημέρας σίγουρα ήταν η ανανέωση της συνεργασίας του ΡΙΚ με την PANIK για δύο ακόμη χρόνια, όσο αφορά τον διαγωνισμό της Eurovision. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και οι περισσότερες η αλήθεια είναι αρνητικές.

PANIK στην Κύπρο μέχρι το 2024 (τουλάχιστον)

Σύμφωνα λοιπόν με όσα είδαν χθες (29/7) το φως της δημοσιότητας, το ΡΙΚ διά μέσου του γενικού του διευθυντή κ. Θανάση Τσώκου και του διευθύνοντος συμβούλου της PANIK κ. Γιώργου Αρσενάκου, επέκτειναν την συνεργασία του στον διαγωνισμό της Eurovision για δύο ακόμη χρόνια.

Ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2023 θα επιλεγεί με απευθείας ανάθεση, όπως ακριβώς συνέβη στους δύο τελευταίους διαγωνισμούς, ενώ για το 2024 μετατέθηκε το All Together Now, μία τηλεοπτική παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη, μέσω του οποίο ο νικητής θα κερδίσει δισκογραφικό συμβόλαιο με την PANIK, αλλά και το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2024.

Ο απόηχος της συνεργασίας

Όπως ήταν εύλογο οι αντιδράσεις των φίλων του διαγωνισμού στις εξελίξεις αυτές ήταν έντονες και αρνητικές ως επί το πλείστον. Οι fans με δεκάδες αναρτήσεις στα social media, κοινοποιώντας το άρθρο του Eurovisionfun που παρεμπιπτόντως ξεπέρασε τις 8.000 επισκέψεις και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό, εξέφρασαν την απογοήτευση, αντίδραση, αλλά και απορία για την απόφαση αυτή του ΡΙΚ.

Ας δούμε χαρακτηριστικά κάποιες από αυτές:

Φυσικά δεν έλλειψαν και οι θετικές αντιδράσεις σε μικρότερο βέβαια βαθμό, με τους περισσότερους στους οποίους άρεσε η απόφαση του ΡΙΚ να συνεχίσει την συνεργασία με την PANIK να επιθυμούν ως επόμενη εκπρόσωπο της χώρας στον διαγωνισμό την Evangelia ή την Josephine. Η επιθυμία αυτή των fans προσκρούει όμως στην πρόθεση (τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται πηγές κοντά στην κυπριακή αποστολή), του ΡΙΚ να εκπροσωπηθεί από κυπριακής καταγωγής καλλιτέχνη. Επειδή όμως ακριβώς τα ίδια λέγονταν τέτοια εποχή πέρσι το καλοκαίρι, ας αναμένουμε και εδώ ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις της PANIK και του ΡΙΚ.

Όλα φυσικά θα κριθούν τον Μάιο και διά του αποτελέσματος. Αν θα μπορέσει το ΡΙΚ δηλαδή μετά από τρία χρόνια πτωτικής πορείας της Κύπρου στον διαγωνισμό, έχοντας συνεργασία με την PANIK, να αντιστρέψει αυτή την εικόνα στην Eurovision 2023.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που επιλέγεται με απευθείας ανάθεση κάποιος καλλιτέχνης της PANIK για να εκπροσωπήσει την Κύπρο. Το 2021 επιλέχθηκε η Έλενα Τσαγκρινού η οποία κατέλαβε την 16η θέση με το El Diablo, φέτος επέλεξαν την Ανδρομάχη η οποία αποκλείστηκε στον δεύτερο ημιτελικό με το Ela. Η συνεργασία συνεχίζεται …

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της κυπριακής συμμετοχής!

Ποιον καλλιτέχνη θα θέλατε να εκπροσωπεί την Κύπρο στην Eurovision 2023 μετά από αυτές τις εξελίξεις;

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Escfan
    Escfan says:

    Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν αρνητικες αντιδράσεις, αν δεν κάνω λάθος και το ‘Ελα’ από την Πανικ ήταν και μια χαρα τραγούδι ήταν, άλλο που η τραγουδιστρια ήταν μέτρια προς κακή live.
    Λογικά για του χρόνου θα δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στη φωνή

    Απάντηση
  2. Sus
    Sus says:

    Ναι το έλα είναι καταπληκτικο, οπως γενικά η οανικ διαλέγει ωραία τραγουδια, η επιλογή των καλλιτεχνών όμως χειροτερεύει χρόνο παρά χρόνο και αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα δεν είναι γνώμη μ

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *