Ολλανδία: Ο νικητής του The Voice, Dany θα καταθέσει τραγούδι για την Eurovision 2023!

O Dani van Velthoven, ευρύτερα γνωστός ως Dany, δήλωσε πως ήταν ένας από τους τελευταίους υποψήφιους που έιχαν μείνει για την Ολλανδική εσωτερική επιλογή για την Eurovision 2022. Ο νικητής του “The Voice of Holland”  είπε σε μια συνέντευξη πως ο ίδιος, μαζί με την S10, ήταν ένας από τους τέσσερεις καλλιτέχνες που έφτασαν στην τελική φάση της επιλογής του AVROTROS.

Σε μια συνέντευξη στην τοπική ραδιοφωνική εκπομπή De Zaterdagochtend , ο Dany μίλησε για την μικρή του διαδρομή στον χώρο της Eurovision 2022. Είπε πως «δεν υπέγραψε τίποτα», εξηγώντας:

«Πέρσι με πλησίασαν για τη  Eurovision. Με ρώτησαν και μετά κατέθεσα ένα τραγούδι, κι έτσι ήμουν στους τέσσερεις τελευταίους. Πήρα λίγες συμβουλές γιατί όλα ήταν τόσο καινούργια τότε. Τώρα είμαι ένα χρόνο μπροστά, αλλά όσον αφορά την θέση μου, το συμβόλαιό μου, δεν είμαι καθόλου μπροστά. Κι αυυό αρχίζει να αλλάζει. Τώρα μπορώ να επιλέξω μια ομάδα να έχω γύρω μου, που μπορεί να με βοηθήσει σε τέτοια πράγματα. Νομίζω πως όταν τα έχω όλα αυτά, θα είναι καλύτερα να ασχοληθώ με την Eurovision.»

Ο Dany είπε αναφορικά με τον διαγωνισμό:

«Είναι ένα όνειρο να πάω στην Eurovision, αλλά θέλω να το κάνω με ένα καλό τραγούδι. Παρακολουθώ από παιδί και όλα αυτά που υποστηρίζει είναι αυτό που αγαπώ για στην μουσική. Αλλά την προηγούμενη φορά είχα ένα κομμάτι που δεν ακουγόταν ακριβώς όπως θα ήθελα, και επίσης έχω περισσότερξ εμπειρία πλέον.»

Ακούστε τον Dany να ερμηνεύει ζωντανά το τραγούδι “Fragile”

Η απάντησή του για το αν θα καταθέσει ξανά τραγούδι ήταν:

«Θα υποβάλω ένα τραγούδι, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω, ότι θα υποβάλω αίτηση. Αλλά δεν επικεντρώνομαι πολύ σε αυτό φέτος. Προτιμώ να φτιάξω την ομάδα μου και να βάλω σε τάξη την καριέρα μου, μετά, αν κάνω Eurovision και όλα πάνε πιο χαλαρά, θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικό και υποθέτω ότι θα τα πάω πολύ καλύτερα».

Πως σας φαίνεται ο Dany σαν εκπρόσωπος της Ολλανδίας; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ολλανδίας στην Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *