Evangelia: “Θα στείλω τραγούδι για την Eurovision 2023”!

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, το ενδιαφέρον των καλλιτεχνών για συμμετοχή στην Eurovision του 2023 είναι ιδιαίτερα έντονο! Κι ενώ ήδη έχουν αρχίσει να διασπείρονται οι πρώτες φήμες για το ποιοι τραγουδιστές θα διεκδικήσουν το χρίσμα εκπροσώπησης Ελλάδας και Κύπρου στον Διαγωνισμό, έχουμε κιόλας την πρώτη επίσημη επιβεβαίωση από καλλιτέχνη.

Ο λόγος για την Evangelia, η οποία τα τελευταία χρόνια επιδιώκει να αφήσει το στίγμα της στα ελληνικά μουσικά πράγματα, μέσα από το πάντρεμα της σύγχρονης pop με ελληνικά παραδοσιακά στοιχεία, έχοντας ήδη σημειώσει επιτυχίες, όπως το “Páme Páme”, “Fotiá”, και “Ónira”. Επίσης, το βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι, “Paradise”, με σαφώς καλοκαιρινή διάθεση, κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες ώρες.

Η τραγουδίστρια, που μεγάλωσε στο New Jersey των ΗΠΑ, κι έλκει καταγωγή από την Κρήτη, δήλωσε σε live που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό, συνομιλώντας με τον Adem Kavaz, Τουρκοκύπριο fan του Διαγωνισμού, ότι  “θέλει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ή την Κύπρο” και προς αυτό αυτή την κατεύθυνση “θα καταθέσει τραγούδι για την Eurovision 2023”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adem Kavaz (@all_about_eurovision_sc)

Το βίντεο από τη συνομιλία στο instagram δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, αλλά θα δημοσιευτεί σύντομα στο blog του Adem Kavaz και στο κανάλι του στο youtube.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Evangelia θα επιδιώξει να λάβει μέρος στον Διαγωνισμό, αφού και πέρσι φέρεται να κατάθεσε τρία υποψήφια τραγούδια, (ένα εκ των οποίων και το “Ónira”), για εκπροσώπηση της Ελλάδας, τα οποίο, ωστόσο, δεν πέρασαν στο δεύτερο στάδιο αξιολόγησης της σχετικής επιτροπής που συστάθηκε από την ΕΡΤ γι’ αυτό τον σκοπό. Επίσης, η Evangelia επιδίωξε να εκπροσωπήσει και την Κύπρο στον Διαγωνισμό του 2022.

Θα θέλατε να δείτε την Evangelia στην Eurovision 2023; Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Βασιλης
    Βασιλης says:

    ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ . ΑΝτε μπας και παρουμε μπρος μεχρι και ι τουρκοκυ[ροι την θελουν . Μεχρι και στους εχθρους εχει λειωει λιγο παραδοση …λιγο κουλτουρα …λιγο ελλαδα γενικοτερα . Αν εξαιρεσουμε της βορειες χωρες ολες οι αλλες κοιμηθηκαν απο την Αμαντα ,πραγμα που αποδειχθηκε με τους μοπο 50 ψηφους κοινου .Κυρια ψαρακη …επαναλ-ελληνιστε μας .

    Απάντηση
  2. Fátima
    Fátima says:

    Θα ήθελα πολύ να δω την Ευαγγελία στη Eurovision 2023, τα τραγούδια της ακούγονται πολύ στην Ισπανία όπως η Φωτιά που έχει γίνει trend.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *