Ελλάδα: Αγαπημένη και γνωστή ερμηνεύτρια ετοιμάζει την πρότασή της για την Eurovision 2023!

Το ενδιαφέρον των Ελλήνων και Κύπριων καλλιτεχνών για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023 έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Δεκάδες είναι πλέον όσοι ήδη ετοιμάζουν τις προτάσεις τους για την ΕΡΤ, όταν αυτή ανοίξει τις διαδικασίες. Η τελευταία προσθήκη είναι μία δημοφιλής ερμηνεύτρια, που την εβδομάδα που μας πέρασε ξεκίνησε την προετοιμασία της για την διεκδίκηση του χρίσματος της ΕΡΤ, που θα την οδηγήσει στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού.

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη για να σας αποκαλύψουμε το όνομα της, αφού τίποτα δεν είναι ακόμη οριστικό, μπορούμε να σας πούμε πως πρόκειται για μία καλλιτέχνιδα που έχει γίνει αγαπητή τόσο από την ενασχόλησή της με την μουσική, όσο και από τα διάφορα περάσματα της από την τηλεόραση.

Είναι μία λαμπερή παρουσία, που σίγουρα αν είναι η επιλογή της ΕΡΤ, θα λάμψει επάνω στην σκηνή της Eurovision αφού η εμφάνισή της, αλλά και οι χορευτικές της ικανότητες δεν σε αφήνουν αδιάφορο.

Τις προηγούμενες ημέρες η εν λόγω καλλιτέχνιδα, αλλά και συνεργάτες της από την δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκει, πραγματοποίησαν συνάντηση με την ομάδα που θα επιθυμούσε να την πλαισιώσει στον διαγωνισμό και ήδη τα όσα σχεδιάζουν φαντάζουν ονειρικά …

Φυσικά μένει να δούμε αν θα ολοκληρωθεί αυτή η συνεργασία και αν εν τέλει φθάσει η πρόταση αυτή στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω ερμηνεύτρια ήταν διακαής πόθος αρκετών για τον διαγωνισμό, τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Κύπρο τα προηγούμενα χρόνια, με την ίδια να μην κάνει το μεγάλο βήμα αφού δεν είχε βρει το κατάλληλο τραγούδι. Το ότι το επιχειρεί φέτος είναι από μόνο του αισιόδοξο, αφού εικάζεται ότι θα έχει κάποιο πολύ δυνατό τραγούδι. Το Eurovisionfun φυσικά θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και όταν υπάρχει κάτι βέβαιο, θα σας ενημερώσει!

Μείνετε συντονισμένοι εδώ!

23 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Ένα είναι το μόνο σίγουρο, οι καλές θέσεις (που φυσικά είναι το αποτέλεσμα πολύ καλών τραγουδιών και πολύ καλής οργάνωσης από πλευρας ΕΡΤ) που ήρθαν φέτος και πέρσι, φαίνεται ότι έχουν ανοίξει την όρεξη σε πολλούς καλλιτέχνες. Και δικαίως, γιατί η ΕΡΤ δείχνει πλέον τη δέουσα σοβαροτητα επομένως οι καλλιτέχνες δεν διστάζουν να “επενδύσουν” τον χρόνο τους σε ένα τέτοιο project.

    Απάντηση
  2. Jason
    Jason says:

    Για να σας λυθεί η απορία η εν λόγω καλλιτέχνιδα είναι η Στικούδη. Μπορείτε εύκολα να το καταλάβετε αν δείτε ότι τα τελευταία ακκάουντ που έκανε φόλλου στο ινστα η Στικούδη αφορούν αποκλειστικά eurovision related accounts. Το πιο εξοργιστικό είναι ότι η ΕΡΤ βγάζει φλύκταινες με Φουρέρια ενώ με Στικούδη δεν έχουν πρόβλημα…. Τι να πω? Αβυσσος. Ας παει η Ελενη το 2024 με ενα διεθνων προδιαγραφων χιτ να το σηκώσουμε και πάλι αλλιώς δε μας βλέπω να έχουμε ελπίδες ξανά….

    Απάντηση
    • Mariah
      Mariah says:

      Αρχικά η Φουρέιρα και η κάθε Φουρέιρα μπορεί να στείλει τραγούδι και να συμμετέχει στην κλειστή επιλογή και εάν έχει το καλύτερο τραγούδι θα επιλεγεί. Χωρίς να έχει κάποιο τραγούδι δεν μπορεί στον πρώτο τυχόντα να κάνει απευθείας ανάθεση και να περιμένει τι θα προτείνει. Αυτά τα χαζά τα κάνει το ΡΙΚ. Τέλος, αν και δεν πιστεύω ότι έχει θέμα με την Φουρέιρα η ΕΡΤ, πλέον με τα γεγονότα της Panik δύσκολο να επιλέγει καλλιτέχνης από εκεί. Όσο για τη Στικούδη, και χορευτικά και φωνητικά είναι καλύτερη και περισσότερα χρόνια στο χώρο.

      Απάντηση
  3. Chris-K
    Chris-K says:

    Μακάρι να είναι η Παπαρίζου.
    Ειδικά αυτό που γράφετε με bold γράμματα “δεν έβρισκε τόσα χρόνια το κατάλληλο τραγούδι”, είναι κάτι που το έχει πει σε πάρα πολλές συνεντεύξεις της. Θα ήταν όντως ονειρικό μια μακάρι να είναι αλήθεια !

    Απάντηση
  4. Tina
    Tina says:

    Αν είναι η Στικούδη ας κάνει την πρόταση της και θα κρίνει η επιτροπή της ΕΡΤ όταν θα έρθει η ώρα της επιλογής αν θα μας εκπροσωπήσει εάν είναι η Παπαρίζου τότε πρέπει να γίνει απευθείας ανάθεση .

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] σχετική δημοσίευση του EurovisionFun η οποία αναρτήθηκε το Σάββατο (16/07), κάνει […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *