Άγιος Μαρίνος: Ανέλπιστη η ανταπόκριση των καλλιτεχνών για το Una Voce per San Marino!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει λεπτομερειακά σε προηγούμενό μας άρθρο, ο Άγιος Μαρίνος ακολουθεί φέτος σχεδόν πανομοιότυπη συνταγή με την περσινή για επιλογή του εκπροσώπου του στη Eurovision 2023, η οποία και φέτος θα γίνει μέσω του Una Voce per San Marino. Κι ενώ η έναρξη της περιόδου υποβολής αιτήσεων έγινε μόλις πριν 10 ημέρες, 80 φερέλπιδες τραγουδιστές/τραγουδίστριες (απ’ όλο τον κόσμο) έχουν ήδη υποβάλει αίτηση. 

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή των συμμετοχών θα διαρκέσει μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου (με διακυμάνσεις στις τιμές ανάλογα με τον χρόνο υποβολής) ως κάτωθι:

  • Οι αιτήσεις μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου θα κοστίζουν 100 ευρώ
  • Οι αιτήσεις από 1 Οκτωβρίου έως 20 Ιανουαρίου θα κοστίζουν 150 ευρώ
  • Οι αιτήσεις από καλλιτέχνες του Αγίου Μαρίνου θα κοστίζουν 50 ευρώ πριν όμως από τις 3 Δεκεμβρίου

Σημειώνεται, επιπλέον, εμφατικά ότι το Una Voce per San Marino 2023 είναι ανοιχτό σε πολίτες όλου του κόσμου, ανεξαρτήτου χώρας διαμονής και υπηκοότητας. Η περσινή εκδοχή του Una Voce Per San Marino προσέλκυσε το ενδιαφέρον 585 καλλιτεχνών, ανάμεσα στους οποίους και ο Achille Lauro, ο οποίος εν τέλει εκπροσώπησε τη χώρα στο Τορίνο χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να προκριθεί στον Τελικό του Διαγωνισμού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στους εθνικούς τελικούς, τις εσωτερικές διαδικασίες επιλογή ή και τις απευθείας αναθέσεις στον δρόμο για τη Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *