Αλβανία: Ανακοινώθηκαν οι συντελεστές του FiK 61!

Ο πρώτος παραδοσιακά εθνικός τελικός της σεζόν (αν και η Τσεχία θέλει να το αμφισβητήσει αυτό τα τελευταία χρόνια), είναι το FiK της Αλβανίας. Το φως της δημοσιότητας είδαν σήμερα οι βασικές συντελεστές του επερχόμενου φεστιβάλ.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα διέρρευσαν νωρίτερα στον τύπο η Arbana Osmani θα είναι η παρουσιάστρια του FiK 61, ενώ καλλιτεχνικός διευθυντής θα είναι ο Flori Mumajesi.

H Arbana Osmani είναι μία από τις πιο αγαπητές, αλλά και πιο δημοφιλείς αυτή την περίοδο τηλεπερσόνες της αλβανικής τηλεόρασης. Παρουσίασε την τελευταία έκδοση του Big Brother, που έσπασε όλα τα κοντέρ στους πίνακες της τηλεθέασης. Ο Flori Mumajesi είναι από τους πιο πετυχημένους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς. Είναι τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός, με πολλά νο 1 στον ενεργητικό του.

Ειδικά το όνομα του Flori Mumajesi εγγυάται την συμμετοχή μεγάλων ονομάτων της αλβανικής μουσικής σκηνής στο FiK 61, ενώ η τοποθέτηση της Arbana Osmani στην θέση της παρουσιάστριας προσδίδει λάμψη και τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Την Αλβανία φέτος εκπροσώπηση η Ronela Hajati με το Secret, ένα dance εθνοποπ τραγούδι, αφού για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια ένα τέτοιο τραγούδι κέρδισε στο FiK. Δυστυχώς όμως η Ronela δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, αφού τερμάτισε στην 12η θέση του πρώτου ημιτελικού.

Ποιους καλλιτέχνες θα θέλατε να δείτε στο Fik 61;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Chris-K
    Chris-K says:

    Πιστεύω ότι η Arilena Ara ήταν μια απίστευτη καλλιτέχνιδα, η οποία θα τερμάτιζε αρκετά ψηλά και είναι κρίμα που έκατσε στην χρονιά της καραντίνας. Ελπίζω να ξαναπροσπαθήσει να εκπροσωπήσει την χώρα της. Και η Elvana Gjata θα μου άρεσε να ξαναδοκιμαζε, προσωπικά ήταν η αγαπημένη μου στον Αλβανικό Διαγωνισμό εκείνη την χρονιά.

    Απάντηση
    • Ardi
      Ardi says:

      Έχεις δίκιο.Ηταν φοβερό το τραγούδι της Αριλένας κι έχει φωνάρα.Κι η Ελβάνα πολύ καλή επίσης.Μακάρι να πάνε καλά ονόματα φέτος και καλά τραγούδια.Καλή τύχη Ελλαδα-Αλβανια!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *