Αυστραλία: Είναι το Αντίρρινο στο “The Masked Singer” ο Sheldon Riley;

Ένα από τα σόου που τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει αίσθηση και μεγάλη επιτυχία σε όσες χώρες έχουν προβληθεί, είναι το The Masked Singer. Διάσημοι τραγουδιστές και όχι μόνο, πίσω από εντυπωσιακές μάσκες και στολές, ερμηνεύουν κάθε εβδομάδα ένα τραγούδι. Κοινό και κριτική επιτροπή βαθμολογούν και αυτός που συγκεντρώνει τις λιγότερες ψήφους αποκαλύπτεται και αποχωρεί από το σόου.

Στο χθεσινό επεισόδιο του αυστραλιανού The Masked Singer, το αντίρρινο ή αλλιώς σκυλάκι, ερμήνευσε το How Will I Know της Whitney Houston αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια. Μάλιστα , οι περισσότεροι χρήστες στα social media αναφέρουν πως ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision, τη φετινή χρονιά, Sheldon Riley, βρίσκεται πίσω από την εντυπωσιακή στολή.

Ο Sheldon Riley είναι 22 χρονών. Η μητέρα του κατάγεται από την Αυστραλία, ενώ ο πατέρας του από τις Φιλιππίνες.

Έγινε γνωστός από το μουσικό διαγωνισμό The X-Factor Australia το 2016, όπου αρχικά αν και εμφανίστηκε ως σόλο, οι κριτές των ενέταξαν σε γκουπ, φτάνοντας μέχρι το πρώτο live.

Η μεγάλη αναγνώριση για τον ίδιο ήρθε το 2018. Ο Sheldon, έλαβε μέρος στο The Voice of Australia, καταφέρνοντας να κερδίσει την τρίτη θέση. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε πάλι, στην All Star εκδοχή του Διαγωνισμού, φτάνοντας μέχρι τον Τελικό.

Πέρσι, δοκίμασε και την τύχη του στο America’s Got Talent, φτάνοντας μέχρι τον προ-Ημιτελικό.

Φέτος, εκπροσώπησε την Αυστραλία στο Τορίνο, με το τραγούδι “Not the Same”, κατακτώντας την 15η θέση, στο μεγάλο τελικό.

https://www.youtube.com/watch?v=wosfFz2FJPU

Το The Masked Singer μεταδόθηκε φέτος και από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, με μεγάλο νικητή τον ηθοποιό, Ρένο Χαραλαμπίδη.

Πιστεύετε ότι όντως ο Sheldon Riley βρίσκεται πίσω από την αμφίεση του αντίρρινου;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *