Ελλάδα: Η Άρτεμις Ματαφιά η πρώτη υποψήφια για την Eurovision 2023!

Με αφορμή την αποκάλυψη του τραγουδιού, που κατέθεσε στην ΕΡΤ για την Eurovision 2022, η Άρτεμις Ματαφιά, ανακοίνωσε ό,τι θα δοκιμάσει ξανά την τύχη της και για τον επερχόμενο διαγωνισμό, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2023, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση της αναφέρει:

Γεια και χαρά σε όλους!
Μοιράζομαι και σας αφιερώνω το τραγούδι “Dreamers”, ένα από τα δυο τραγούδια που κατέθεσα στην ΕΡΤ για τον περασμένο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού EUROVISION 2022. Οι υπέροχοι στίχοι είναι του Βαγγέλη Δουκουτσέλη, τη μουσική γράψαμε μαζί με τον μουσικοσυνθέτη-θεατρολόγο Κώστα Γιαξόγλου, η ενορχήστρωση έγινε από τον μουσικοσυνθέτη-ενορχηστρωτή Γιώργο Καραγιάννη ενώ ξενυχτήσαμε παρέα με τον Τάκη Αργυρίου στο στούντιο 111 για το τελικό αποτέλεσμα.
Είχα καταθέσει ένα ακόμα τραγούδι, το οποίο σκοπεύω να ξαναστείλω στην ΕΡΤ, για την Eurovision 2023, μαζί με ένα καινούργιο.. Μακάρι να γίνει ένας ανοιχτός διαγωνισμός από την επιτροπή, να το χαρούμε όσοι στείλουμε τραγούδια, να το ευχαριστηθεί κι ο κόσμος που θα τον παρακολουθήσει, θα είναι μια υπέροχη ευκαιρία μιας μεγάλης μουσικής γιορτής, πριν την πολύ μεγάλη γιορτή που θα διεξαχθεί το 2023 στο Ηνωμένο Βασίλειο!
Απολαύστε το Dreamers και μη σταματάτε να ονειρεύεστε σε κάθε συνθήκη και κάθε εποχή… Τα όνειρα κοστίζουν μόνο για όσους δεν τολμούν…Καμιά φορά είναι η αρχή, το ταξίδι κι ίσως κι ο τελικός προορισμός. Τα όνειρα γεννούν επιθυμίες, αγάπες, έρωτες, δημιουργία, στόχους…Κι όπως λέει και το τραγούδι:
«Στα όνειρα μας, όλα μοιάζουν μαγικά
Στα όνειρα μας έχει πάντα ξαστεριά
Just take my hand
Let’s find the Wonderland,
Let’s find the wonder..
We are the Dreamers».

Υπενθυμίζουμε, ό,τι από χθες η ΕΡΤ ξεκίνησε την υποβολή συμμετοχών για την Eurovision 2023, ενώ με την ανακοίνωση της, η Άρτεμις Ματαφιά, γίνεται η πρώτη καλλιτέχνης που δηλώνει επίσημα, ό,τι θα συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη διαδικασία επιλογής.

Θα θέλατε να δείτε την Άρτεμις Ματαφιά στην Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις γύρω από την Eurovision 2023!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η πρόταση της στη διαδικασία το 2022 είναι πολλά χρόνια πίσω. Ερασιτεχνική σε ολα τα επίπεδα θα έλεγα.
    Ελπίζω τα κομμάτια που θα καταθέσει φέτος να στέκονται στο 2022-23 και όχι να είναι ξεχασμένα μελό του μακρινού 2003…
    Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Είναι να κάνει την προσπάθεια με κάτι τόσο παλιακο.

    Έχουν αλλάξει οι εποχές όχι μόνο στην eurovision, αλλά και στην Ελλάδα.

    Καλή επιτυχία και εύχομαι να ακούσουμε και τα υπόλοιπα κάποια στιγμή

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *