Ισραήλ: Η Noa Kirel πιθανότατα θα επιβεβαιώσει αύριο τη συμμετοχή της στην Eurovision 2023!

Η Noa Kirel έχει ήδη φροντίσει να βρίσκεται το Ισραήλ στο επίκεντρο της Eurovision 2023 και ας μην έχει τελειώσει το καλοκαίρι, καθώς είχε απαντήσει με ένα “ίσως” στο ενδεχόμενο εκπροσώπησης της χώρας, παρόλο που το κρατικό κανάλι KAN είχε προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα όμως με εγχώρια μέσα, η Noa Kirel, αναμένεται αύριο Τετάρτη 10/8 σε συνέντευξη τύπου, να επισημοποιήσει ότι θα είναι αυτή που θα σηκώσει τη σημαία με το άστρο του Δαβίδ το 2023 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τη Δευτέρα, η Noa αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Bequest 12 ότι έχει θέσει συγκεκριμένες απαιτήσεις για τη συμμετοχή της, συμπεριλαμβανομένης της συνδρομής της στη συγγραφή και επιλογή του τραγουδιού και τη σκηνοθεσία της τελικής εμφάνισης. Ο KAN είχε σχεδιάσει για τη Noa να ερμηνεύσει τρία ή τέσσερα τραγούδια σε ένα τηλεοπτικό σόου – παρόμοιο με αυτό που έκανε η Eden Alene πριν από το Ρόττερνταμ – και να αποφασίσει μια κριτική επιτροπή και το κοινό για τη συμμετοχή της.

Εικάζεται ότι αύριο στη συνέντευξη τύπου ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικό φορέας ΚΑΝ και η Noa θα δώσουν μία πρώτη γεύση του τρόπου επιλογής του τραγουδιού.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα σχετικά με το Ισραήλ και τον επερχόμενο Διαγωνισμό της Eurovision 2023!

Πηγή: Wiwibloggs

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *