Τα παραγιουροβιζιονικά: Summer edition 2022!

Καλό Αύγουστο σε όλους τους αναγνώστες μας! Ο ομορφότερος μήνας του καλοκαιριού και ίσως και του χρόνου είναι ήδη εδώ και μαζί του φυσικά φέρνει και σημαντικότατες εξελίξεις στον τομέα του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που τα παραγιουροβιζιονικά δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστα!

  • Η είδηση των ημερών είναι η επέκταση της συνεργασίας του ΡΙΚ με την PANIK Records για 2 ακόμη χρόνια (τουλάχιστον)…
  • Οι αντιδράσεις των φίλων του διαγωνισμού ήταν ιδιαίτερα αρνητικές όπως διαβάσατε και στο σχετικό μας άρθρο.
  • Πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν με την εν λόγω εξέλιξη, αφού δεν βρίσκουν τον λόγο το ΡΙΚ να περιορίζεται καλλιτεχνικά στα όρια της PANIK, την στιγμή μάλιστα που η συνεργασία αυτή αποδίδει όλο και χειρότερα αποτελέσματα.
  • Η εξήγηση πάντως ίσως είναι το All Together Now, που θα πραγματοποιηθεί όμως πλέον για την επιλογή του εκπροσώπου στην Eurovision 2024. H PANIK προφανώς θα ήθελε και την ενδιάμεση χρονιά (του 2023), αφού σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη θα δαπανήσουν ένα σημαντικό ποσό για το τάλεντ σόου, ενώ θα διαθέσουν και ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα στο ΡΙΚ, ουσιαστικά χωρίς κόστος. Δίκαιο λοιπόν για την PANIK να ζητήσει και την συμμετοχή του 2023 και κατά κάποιο τρόπο μονόδρομος η απόφαση για το ΡΙΚ.
  • Με δεδομένο πως αυτή την φορά το ΡΙΚ και η PANIK θα επιλέξουν καλλιτέχνη κυπριακής καταγωγής που ανήκει στο δυναμικό της δεύτερης, οι επιλογές θα λέγαμε είναι σχετικά λίγες.
  • Ήβη Αδάμου, Χάρις Σάββα ή Νέαρχος Ευαγγέλου; Αν φυσικά αυτή την φορά όντως καταλήξουν σε κυπριακής καταγωγή καλλιτέχνη και δεν αλλάξει τίποτα στην πορεία, αφού και πέρσι με τις ίδιες προθέσεις ξεκίνησαν.
  • Πάμε τώρα στα της Ελλάδας…
  • Της ηχογραφήσεως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτός ο μήνας, αφού πολλοί από τους διεκδικητές της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2023 θα μπούνε στο studio για να ηχογραφήσουν τα τραγούδια που σκοπεύουν να υποβάλλουν στην ΕΡΤ.
  • Αν η ΕΡΤ ακολουθήσει την περσινή διαδικασία κάπου στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ανοίξει την διαδικασία υποβολής (πέρσι αυτό συνέβη στις 7 Σεπτεμβρίου).
  • Σε όσους πάντως ελπίζουν πως ο Τζώνη Καλημέρης θα έρθει στην Αγία Παρασκευή και θα αλλάξει την διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής, ας έχουν στο νου πως ο Τζώνη Καλημέρης, όπως και η ομάδα που ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το project Eurovision στην ΕΡΤ, είναι απίστευτα ανταγωνιστικοί. Μοναδικό τους κριτήριο και κίνητρο είναι το αποτέλεσμα της Ελλάδας στον διαγωνισμό και όσο η προσέγγιση που ακολουθείται φέρνει αυτά τα αποτελέσματα, δεν βλέπω πιθανό η διαδικασία επιλογής να αλλάξει σημαντικά.
  • Για μία ακόμη χρονιά η Dream Team γίνεται μήλον της έριδος μεταξύ των επίδοξων καλλιτεχνών και δισκογραφικών εταιρειών, που επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στον επόμενο μουσικό διαγωνισμό. Ο επαγγελματισμός της ομάδας, αλλά και τα πολύ θετικά αποτελέσματα που έχουν καταφέρει για την Ελλάδα τα δύο τελευταία χρόνια, κάνει όλο και περισσότερους καλλιτέχνες να επιθυμούν να δουλέψουν μαζί τους, αφού έτσι νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά στον δύσκολο στίβο της Eurovision.
  • Προς το παρόν αυτά, αλλά μην φύγετε από την παρέα μας γιατί όπως σας είπαμε παραπάνω ο Αύγουστος αυτός είναι της ηχογραφήσεως και θα έχουμε πολλά να συζητήσουμε για αυτά τις επόμενες εβδομάδες.
  • Μην χάσετε το live μας την Τετάρτη 3/8 στις 23.00!

Καλές βουτιές σε όλους!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *