Αρμενία: Η Rosa Linn ξεπέρασε σε μηνιαίους ακροατές τα πιο δημοφιλή ονόματα της παγκόσμιας αρμένικης σκηνής!

Η 22χρονη τραγουδίστρια Rosa Linn κατακτά κάθε μέρα και περισσότερο τα charts σε όλο τον κόσμο με το viral hit της από την Eurovision, «SNAP».

Πριν λίγους μήνες μήνες εκπροσώπησε την Αρμενία στο φετινό διαγωνισμό και κατετάγη 20η στον Μεγάλο Τελικό, κερδίζοντας μόνο 61 πόντους, παρ’ όλα αυτά η φήμη της μετά το διαγωνισμό εκτοξεύτηκε.

https://www.youtube.com/watch?v=DAJ6vfmD_ic

Το SNAP, παραμένει με μεγάλη διαφορά, το πιο επιτυχημένο τραγούδι της φετινής χρονιάς, κερδίζοντας κάθε μέρα και μια κατάκτηση στα charts, όλων των χωρών του πλανήτη.

Η δημοφιλία τόσο της τραγουδίστριας όσο και του τραγουδιού, έχει κατακτήσει όλες τις μουσικές πλατφόρμες, ενώ οι ακόλουθοι της Rosa, στα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης όλο και αυξάνονται.

Μάλιστα, η Rosa κατάφερε με το SNAP, να ξεπεράσει σε μηνιαίους ακροατές, στο spotify , ακόμα και τα πιο δημοφιλή ονόματα της παγκόσμιας αρμένικης σκηνής, όπως την τραγουδίστρια της ποπ Cher, τον αείμνηστο τενόρο Charles Aznavour και το Heavy Metal συγκρότημα, System of a Down (SOAD), κάνοντας την, την πιο πετυχημένη τραγουδίστρια της χώρας αυτή τη στιγμή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το TikTok αποτέλεσε το εφαλτήριο για διεθνή επιτυχία καλλιτεχνών που έλαβαν μέρος στην Eurovision. Χαρακτηριστικότερο, ίσως, παράδειγμα αποτελεί το “Arcade” του Duncan Laurence, νικητήριο τραγούδι το 2019, το οποίο μετά την ετεροχρονισμένη του επιτυχία στο TikTok, έχει φτάσει σήμερα να υπερβαίνει το 1 δισεκκατομύριο streams, αποτελώντας το πιο πετυχημένο τραγούδι του Διαγωνισμού στην πλατφόρμα Spotify.

Αυτή τη στιγμή το SNAP, έχει πάνω από 73 εκατομμύρια streams, ενώ αναμένεται να γίνει και ένα από τα τραγούδια του θεσμού με τα περισσότερα streams.

Τελικά τι είναι προτιμότερο; Να πας καλά στον Διαγωνισμό ή το τραγούδι σου να γίνει επιτυχία, έστω κι ετεροχρονισμένα; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *