Γεωργία: Μέσα από το The Voice η επιλογή του εκπροσώπου για την Eurovision 2023!

Μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές εσωτερικών επιλογών, η Γεωργία αποφάσισε να επιλέξει τον επόμενο εκπρόσωπο για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision 2023 μέσω ενός talent show.

Για πρώτη φορά μετά το 2020 η Γεωργία, επιστρέφει στην επιλογή εκπροσώπου μέσα από ένα τηλεοπτικό show. Ο τελευταίος εκπρόσωπος της χώρας που επιλέχθηκε με αυτήν την μέθοδο ήταν ο Tornike Kipiani μέσα από το Georgian Idol 2019 και εκπροσώπησε την χώρα το 2021, μετα την ακύρωση του διαγωνισμού το 2020. Αυτή την φορά η επιλογή θα γίνει μέσα από το The Voice of Georgia, το οποίο θα επιστρέψει στο πρώτο κανάλι της Γεωργιανής τηλεόρασης.

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στον διαγωνισμό ξεκίνησαν σήμερα και θα ολοκληρωθούν στις 20 Σεπτεμβρίου και γίνονται δεκτές μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του καναλιού της Γεωργίας.

Ο νικητής του φετινού The Voice of Georgia, εκτός από το έπαθλο του διαγωνισμού, θα κερδίσει και το πολυπόθητο εισιτήριο της εκπροσώπησης της Γεωργίας στον επόμενο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Την Γεωργία φέτος εκπροσώπησαν οι Circus Mircus με το τραγούδι “Lock Me In” και τερμάτησαν στην 18η θέση του δεύτερου ημιτελικού με 22 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=zXiZAbqETvk

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γεωργίας στην Eurovision 2023, στο Ηνωμένο Βασίλειο!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *