Ελλάδα: Ακούστε το τραγούδι που κατέθεσε η Άρτεμις Ματαφιά για την Eurovision 2022!

Η Άρτεμις Ματαφιά, αποτελεί μία από τους καλλιτέχνες που κατέθεσαν συμμετοχή την περασμένη χρονιά στην ΕΡΤ, για να διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Ελλάδας, στην Eurovision 2022.

Συγκεκριμένα, η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός μέσω της ΑΜΚΕ “Ελλήνων Μελωδίες”, πρότεινε δύο τραγούδια, σε συνθέσεις της ίδιας και του Κώστα Γιαξόγλου και σε στίχους του γνωστού ηθοποιού και στιχουργού Βαγγέλη Δουκουτσέλη.

Πριν από λίγο, κυκλοφόρησε στο Youtube, το ένα εκ των δύο τραγουδιών, που κατατέθηκαν στην ΕΡΤ, από την τραγουδίστρια.

Το τραγούδι έχει τίτλο Dreamers και πρόκειται για ένα dance, ερωτικό τραγούδι. Την ενορχήστρωσή τους έχει κάνει ο Γιώργος Καραγιάννης, ενώ τη σκηνοθεσία και τη χορογραφία ανέλαβε ο Θοδωρής Πανάς.

Ακούστε το Dreamers, στο παρακάτω βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη artemismatafia (@artemismatafia)

Πως σας φαίνεται η συμμετοχή της Άρτεμις Ματαφιά; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις γύρω από την Eurovision 2023!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μυρίζει (το πολύ) 2003…
    Εκτός τόπου και χρόνου. Θα βρισκόταν στο bottom 3 του ημιτελικού. Στίχοι και μελωδία κάπως ερασιτεχνικά μου ακούγονται δυστυχώς.

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Δεν μου φαίνεται “άθλιο” σαν τραγούδι, ίσα ίσα έχει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Αυτό που δεν μου κολλάει είναι η παλιακη παραγωγή και ενορχήστρωση, είναι πραγματικά early 00’s. Με μια φρεσκια παραγωγη θα απογειωνοταν.

      Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Συγνώμη που θα γίνω αγενής αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής το τραγούδι είναι ξεπερασμένο και εννοείται ότι δεν θα μπορούσε να σταθεί στη Γιουροβίζιον.

    Απάντηση
  3. Music -Man
    Music -Man says:

    Στα όρια του αδιάφορου το τραγουδι, παλιακο, με την φωνή της στις ψηλές νότες, ως και φάλτσα. Ζωντανά δεν θα τις έβγαζε σωστά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *