Η Melissa Mantzoukis στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές και … !

Στην Ελλάδα είναι η Melissa Mantzoukis, η νεαρή φιναλίστ του γερμανικού idol, προκειμένου να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές αλλά και να ηχογραφήσει το τραγούδι που θα υποβάλει στην ΕΡΤ προκειμένου να διεκδικήσει την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision 2023!

H Melissa Mantzoukis μία από τις προτάσεις του Eurovisionfun για την Eurovision 2023 και αυτή που κέρδισε την ψηφοφορία στο poll που πραγματοποιήσαμε με τους καλλιτέχνες που θα επιθυμούσαμε να δούμε στον διαγωνισμό, είναι στην Ελλάδα για πολυήμερες μάλιστα καλοκαιρινές διακοπές.

Αφού επισκεφθεί την ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα της στην Θεσπρωτία, θα περάσει αρκετές ημέρες στην βόρεια Ελλάδα με φίλους και συγγενείς. Τις επόμενες όμως ημέρες θα βρεθεί και στην Αθήνα με μοναδικό σκοπό να ηχογραφήσει το τραγούδι που θα καταθέσει στην ΕΡΤ, για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023.

Το τραγούδι είναι έτοιμο και σύμφωνα με πληροφορίες μας ταιριάζει απόλυτα στην φωνή της Melissa, ενώ είναι ένα κομμάτι που μπορεί να υποστηρίξει και σκηνικά. Οι δημιουργοί του τραγουδιού (θα αποκαλυφθούν όταν έρθει η ώρα), πιστεύουν πως είναι ένα τραγούδι που θα φέρει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μία πολύ καλή θέση για την Ελλάδα για τον διαγωνισμό, ενώ θα μπορέσει να γίνει και επιτυχία στην Ελλάδα.

Φυσικά η Melissa δεν είναι η μόνη που προετοιμάζεται αυτή την περίοδο, αφού πολλοί ακόμη καλλιτέχνες βρέθηκαν ή θα βρεθούν σε studio ηχογραφήσεων, για να προετοιμάσουν τα τραγούδια που θα καταθέσουν στην ΕΡΤ, όταν αυτή κάπου στις αρχές Σεπτεμβρίου ξεκινήσει επισήμως τις διαδικασίες για την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2023.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *