Ισπανία: Η Soraya είναι ανοιχτή σε μια πιθανή συμμετοχή στο Benidorm Fest!

Η Soraya Arnelas σκέφτεται μια πιθανή συμμετοχή στο επόμενο Benidorm Fest μετά την ηχογράφηση του καινούργιου της single.  Η εκπρόσωπος της Ισπανίας στον διαγωνισμό του 2009 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο ένα τραγούδι με δικό του video clip, που φέρει τον τίτλο “Segunda parte”, ένα τραγούδι για χορό που είναι γραμμένο, μεταξύ άλλων, και από τον Ander Pérez, έναν από τους δημιουργούς του “Dime” της Beth. Σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό Semana, η Soraya εξήγησε πως οι τωρινές συνθήκες την κάνουν να μην απορρίπτει  μια συμμετοχή στην διαδικασία επιλογής του RTVE.

«Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Θα δούμε… Ας δούμε τι θα συμβεί, ας δούμε αν θα σας εκπλήξουμε. Δεν λέω όχι, αλλά δεν λέω ούτε ναι.

Αυτά ήταν τα λόγια της καλλιτέχνιδας που ερμήνευσε το “La Noche es para mí”, που έγινε μεγάλο hit και όχι μόνο ανάμεσα στους fans του διαγωνισμού, παρόλο που το τελικό αποτέλεσμα στον διαγωνισμό της Μόσχας δεν ήταν αυτό που περίμεναν (24η θέση με 23 βαθμούς). Παρόλο που η ίδια η Soraya ήταν πάντα κάπως απρόθυμη στο να επαναλάβει την διαδικασία, τώρα λέει πως «υπάρχουν πράγματα που αποφασίζονται στιγμιαία και πόρτες κλείνουν, αλλά υπάρχουν και άλλες στιγμές που ανοίγουν», οπότε δεν απορρίπτει πλέον μια δεύτερη εκπροσώπηση της Ισπανίας.

Η Soraya εκπροσώπησε την Ισπανία στον Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2009, με το τραγούδι “La Noche es para mí”:

Ο ίδιος ο συνθέτης, Ander Pérez, κυκλοφόρησε μέσα από τα social media του πως έχει ήδη μια πρόταση έτοιμη να στείλει στο RTVE, και πως η τραγουδίστρια είναι πολύ ευχαριστημένη που δούλεψαν μαζί.  «Το καινούργιο single είναι σε υψηλό επίπεδο είναι αλήθεια. Ετοιμάζουμε καινούργια μουσική», αναφέρει η τραγουδίστρια ανάμεσα στις συναυλίες της και εκτελώντας το ρόλο της ως πρέσβειρα της χώρας της, για την οποία είναι περήφανη, υποστηρίζοντας επίσης περιοχές που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές. Η Soraya πρόσφατα επισκέφτηκε το Las Hurdes (Cáceres) και έδειξε τα διάφορα μέρη της πόλης της στους ακολούθους της στα κοινωνικά δίκτυα, προτρέποντάς τους να επισκεφτούν αυτόν τον «φυσικό παράδεισο». Ίσως λοιπόν δούμε την τραγουδίστρια στο επόμενο Benidorm Fest, με βλέψεις για τον επόμενο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ισπανίας στην Eurovision 2023!

Πηγή: eurovision-spain.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *