Η Evangelia διασκευάζει το SNAP της Rosa Linn στα Ελληνικά!

Μεγαλωμένη στο New Jersey των ΗΠΑ και με καταγωγή από τη Κρήτη, η Evangelia είναι μια νέα τραγουδίστρια που συνδυάζει ήχους σύγχρονης ποπ με ελληνικά παραδοσιακά στοιχεία, έχοντας ήδη επιτυχίες στο ενεργητικό της όπως το κομμάτι “Fotia” το οποίο τραγούδησε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα στα πλαίσια του MadWalk 2021.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Evangelia έχει εκφράσει έντονα την επιθυμία να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Kατέθεσε τρια κομμάτια για τη Eurovision 2022, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε ότι θα στείλει τραγούδι και για τη Eurovision 2023.

Το ενδιαφέρον της για τον θεσμό δεν σταματάει εκεί καθώς λίγες ώρες πριν, ανέβασε στο προσωπικό λογαριασμό της στο TikTok βίντεο στο οποίο ερμηνεύει τη συμμετοχή της Αρμενίας στη Eurovision 2022 “SNAP”, η οποία σημειώνει παγκόσμια επιτυχία κατακτώντας τα charts σε όλο τον κόσμο! 

 

@evangeliamusic #duet with @Rosa Linn #fypシ this was fun 😌🇬🇷🤍 #greek #snap #bilingual #songwriter ♬ original sound – Rosa Linn

Πως σας φαίνεται αυτή η διασκευή; Πείτε μας στα σχόλια!

1 reply
  1. Κλεοπάτρα
    Κλεοπάτρα says:

    Πολύ κακη δουλειά ούτε οι στίχοι είναι καλοί ούτε ακουμπάει στον ρυθμό του τραγουδιού και η φωνή της γενικά μέτρια. Ελπίζω να μην μας εκπροσωπήσει ποτέ στην Γιουροβίζιον δεν πιστεύω ότι θα κάνει καλή δουλειά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *