Μελίσσα Μαντζούκη: “Θέλω πολύ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision”!

Με την γλυκύτατη και ταλαντούχα Μελίσσα Μαντζούκη είχαμε την χαρά να συναντηθούμε σήμερα στην Θεσσαλονίκη και να μάθουμε περισσότερα για την ίδια, αλλά και την πρόταση της για την Eurovision 2023.

H Μελίσσα εδώ και αρκετές ημέρες είναι στην Ελλάδα, στα πλαίσια των καλοκαιρινών της διακοπών. Διακοπές όμως που συνδυάζονται και με τον διαγωνισμό της Eurovision, αφού ξέκλεψε και λίγες ημέρες ώστε να βρεθεί στο studio για την ηχογράφηση των τραγουδιών που θα προτείνει στην ΕΡΤ, για την ελληνική εκπροσώπηση στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού.

Αυτό που μπορούμε να πούμε στην παρούσα φάση, μιας και ακόμη η ΕΡΤ δεν έχει ανοίξει καν την προθεσμία υποβολής των συμμετοχών, είναι πως η Melissa δεν ηχογράφησε ένα, αλλά δύο τραγούδια! Σας υπενθυμίζουμε πως πέρσι, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΡΤ, κάθε καλλιτέχνης δικαιούνταν να καταθέσει μέχρι τρία τραγούδια. Έτσι, πολύ πιθανόν η Μελίσσα και η ομάδα που υπογράφει την πρότασή της, να υποβάλει δύο τραγούδια.

Η 19χρονη Μελίσσα βρίσκεται στην Βόρεια Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Αφού πέρασε κάποιες ημέρες με τους συγγενείς της στην Θεσπρωτία, ήταν στην Χαλκιδική για το υπόλοιπο των διακοπών της.

Θα ήθελε πολύ να είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023 και πιστεύει πως η συμμετοχή της στο Idol της Γερμανίας, όπου έφθασε μέχρι και τον τελικό – καταλαμβάνοντας εκεί την τρίτη θέση, της έχει δώσει απαραίτητα εφόδια, αλλά και την κατάλληλη εμπειρία ώστε να σταθεί επάξια και στην απαιτητική σκηνή της Eurovision.

Ο διαγωνισμός της Eurovision δεν την τρομάζει, αφού πιστεύει πολύ στις φωνητικές της ικανότητες, για τις οποίες οι κριτές του γερμανικού Idol μόνο αποθεωτικά σχόλια έκαναν καθ΄όλη την διάρκεια του σόου. Είναι διατιθεμένη να δουλέψει σκληρά, ώστε να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, για την Ελλάδα που τόσο πολύ αγαπά και νιώθει περήφανη για αυτήν.

Σε αντίθεση με την Amanda και την Stefania, η Μελίσσα μιλά άπταιστα ελληνικά, αφού στην καθημερινότητα της ομιλεί σχεδόν αποκλειστικά ελληνικά. Ονειρεύεται μία καριέρα και στην Ελλάδα, ενώ θέλει πολύ να κυκλοφορήσει και ελληνικά τραγούδια, αφού όπως μας δήλωσε πιστεύει ότι της ταιριάζουν πάρα πολύ. Αν την ακολουθήσετε στα social θα το διαπιστώσετε και εσείς, αφού συχνά πυκνά ανεβάζει βίντεο όπου τραγουδά ακαπέλα γνωστές ελληνικές επιτυχίες.

Δεν ξεχωρίζει κάποιο από τα δύο τραγούδια που ηχογράφησε για τον διαγωνισμό, αφού όπως χαρακτηριστικά μας είπε, της άρεσαν εξίσου και τα δύο και αναμένει με αγωνία το τελικό αποτέλεσμα της ηχογράφησης. Περισσότερες λεπτομέρειες φυσικά για την πρόταση της Μελίσσας, τους συντελεστές κλπ, θα σας αποκαλύψουμε όταν κατατεθεί επισήμως στην ΕΡΤ.

Ως bonus θα αναφέρουμε κάτι που δεν σας κρύβουμε ότι άρεσε σε πολλούς στην ομάδα του Eurovisionfun. Η Μελίσσα είναι οπαδός του ΠΑΟΚ και είμαστε σίγουροι, ότι η πληροφορία αυτή θα χαροποιήσει πολλούς αναγνώστες μας ειδικά από την Βόρεια Ελλάδα.

Σε λίγες ημέρες η Μελίσσα επιστρέφει στην Γερμάνια, ελπίζοντας όμως να επιστρέψει σύντομα και για καλό σκοπό …

Δείτε την εμφάνιση της Μελίσσας σε ένα από τα live του Idol ΕΔΩ

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Το Eurovisionfun με χαρά φιλοξενεί όλα όσα σχετίζονται με την προετοιμασία των καλλιτεχνών που θα υποβάλουν τις προτάσεις τους στην ΕΡΤ για την Eurovision 2023 (εφόσον φυσικά μας γνωστοποιούνται), ως εκ τούτου αυθαίρετα συμπεράσματα καλό θα είναι να αποφεύγονται!
7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Βρε Μελίσα μου, ωραίο κορίτσι είσαι καλή φωνή έχεις νέα και ορεξατη αλλά ΠΑΟΚ βρε παιδί μου;
    Αστειεύομαι φυσικά! Καλή της επιτυχία!

    Απάντηση
  2. Βασίλης
    Βασίλης says:

    Νταξει, το Παοκτζού ασχολίαστο. Αλλά δεν χρειάζεται το site να συνεχίζει να προσθέτει ονόματα. Ξέρουμε ότι αυτή θα μας εκπροσωπησει στην Γλασκόβη. γυναίκα + ομογένεια ταιριάζει γάντι στην συνταγή των τελευταίων ετών της ΕΡΤ. Όπως η Αμάντα και η Κυρία Λυμπερακάκη. Οπότε (δυστυχώς η ευτυχώς) ξεχάστε ευαγγελίες, καλομοιρες, κουρτηδες κλπ κλπ.

    Απάντηση
  3. Bill
    Bill says:

    Έχω ένα προαίσθημα για την Μελίσσα και μακάρι να βγει αληθινό. Πάντως έχει όλο το πακέτο και μπορεί να μας βάλει ξανά στο Top10!

    Απάντηση
  4. Tina
    Tina says:

    Αν και είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις έχω την εντύπωση πως ίσως τελικά μας εκπροσωπήσει η mantzoukis αλλά από την άλλη έτσι πίστευα για τον good job nicky καθώς είχε όλες τις προϋποθέσεις για να πάει καλά αλλά όταν δόθηκε το τραγούδι του στην δημοσιότητα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο έτσι τιποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο καθώς ο δρόμος για την επιλογή του εκπροσώπου μας είναι μακρύς και ο καθένας μπορεί να κάνει μόνο εικασίες .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *