Ελλάδα: Η αλήθεια για τον Γ. Καπουτζίδη και την θέση του σχολιαστή της Eurovision 2023!

Το θέμα της αντικατάστασης του Γιώργου Καπουτζίδη από την θέση του σχολιαστή της ΕΡΤ στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αναφέρεται στον τύπο αυτές τις ημέρες με την πραγματικότητα όμως να μην είναι ακριβώς αυτή. Το Eurovisionfun επικοινώνησε με την ΕΡΤ και σας έχουμε όλο το παρασκήνιο.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρονται τις τελευταίες ημέρες τόσο στον διαδικτυακό, όσο και στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει ενημερώσει την ΕΡΤ πως λόγω υποχρεώσεων δεν πρόκειται να είναι στην θέση του σχολιαστή της Eurovision 2023. Μάλιστα αναφέρεται πως ήδη έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του και αυτός είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος από βδομάδα ξεκινά την παρουσίαση της νέας του εκπομπής στην ΕΡΤ1.

Η πραγματικότητα όμως δεν είναι ακριβώς αυτή. Σε επικοινωνία που είχαμε με την ΕΡΤ, μας ανέφεραν πως πέρα από τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη τον Ιούλιο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, δεν έχουν συζητήσει μαζί του κάτι περισσότερο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε εξηγήσει τότε, πως η επόμενη χρονιά θα είναι αρκετά δύσκολη και γεμάτη για αυτόν, αφού ετοιμάζει διάφορα νέα πράγματα και θα είναι σχεδόν αδύνατον το Μάιο του 2023 να φύγει από την Ελλάδα, για να βρεθεί στην πόλη που θα διεξάγεται ο 67ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision για τις ανάγκες του σχολιασμού του:

Αν προχωρήσουν τα πράγματα, αυτά που δεν μπορώ να ανακοινώσω πάνε κατ΄ευχήν, δεν νομίζω ότι τον Μάιο θα μπορέσω να λείπω από την Ελλάδα… και φέτος τα πράγματα ήταν δύσκολα, ήμουν πολύ ζορισμένος, νομίζω θα είναι δύσκολος ο επόμενος Μάιος να φύγω!

Όσο αφορά τώρα τα σενάρια που θέλουν τον Φώτη Σεργουλόπουλο να παίρνει την θέση του Γιώργο Καπουτζίδη, δίπλα φυσικά στην Μαρία Κοζάκου, η ίδια πηγή από την ΕΡΤ μας ανέφερε πως καμία απόφαση για αυτό δεν έχει ακόμη ληφθεί, αφού το ζήτημα του σχολιασμού της Eurovision 2023 δεν έχει ακόμα συζητηθεί, με το ενδιαφέρον προς το παρόν να στρέφεται στην διαδικασία υποβολής συμμετοχών για την ελληνική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό, που ολοκληρώνεται την επόμενη Κυριακή 9 Οκτωβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *