Ελλάδα: Ο Mike Connaris έστειλε συμμετοχή στην ΕΡΤ για την Eurovision 2023!

Στον διαγωνισμό της Eurovision επιχειρεί να επιστρέψει ο μουσικοσυνθέτης Mike Connaris, που εκπροσώπησε δύο φορές την Κύπρο (2004 και 2015), καταφέρνοντας να φθάσει στον τελικό και τις δύο φορές.

Στην Ελλάδα δοκιμάζει τις δυνάμεις του ο Mike Connaris

Στα τελευταία παραγιουροβιζιονικά σας είχαμε αναφέρει πως ένας συνθέτης που εκπροσώπησε την Κύπρο στο παρελθόν ετοίμαζε την πρότασή του για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες μπορούμε να σας αποκαλύψουμε πως ο συνθέτης αυτός είναι ο Mike Connaris και μάλιστα ήδη έχει καταθέσει το τραγούδι που έγραψε στην ΕΡΤ!

Ο Mike Connaris ανήκει στην πολυάριθμη κοινότητα των Κυπρίων που διαμένουν μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έγινε γνωστός στον κόσμο της Eurovision το 2004, όταν με το Stronger Every Minute που ερμήνευσε η Lisa Andreas, έφερε την Κύπρο στην πέμπτη θέση – την καλύτερη θέση της χώρας στον διαγωνισμό μέχρι εκείνη την στιγμή και την δεύτερη καλύτερη πλέον, μετά το Fuego της Ελένης Φουρέιρα.

Το 2015 ο Γιάννης Καραγιάννης κέρδισε τον εθνικό τελικό της Κύπρου με το One Thing I Should Have Done, τραγούδι που συνέθεσε ο Mike Connaris. Η Κύπρος κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, εκεί όμως περιορίστηκε αυτή την φορά στην 22η θέση.

Με δεδομένα την αγάπη του στον διαγωνισμό της Eurovision, αλλά και το ότι η Κύπρος συνεργάζεται με την PANIK Records για μία ακόμη χρονιά, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του αυτή την φορά στην Ελλάδα, στέλνοντας ήδη μάλιστα την συμμετοχή του στην ΕΡΤ.

Με ποια ερμηνεύτρια συνεργάζεται για την Eurovision 2023;

Ο Mike Connaris συνεργάζεται σε αυτό του το τραγούδι με την Cynthia Verazie. Πολλοί ίσως να την θυμούνται από την συμμετοχή της στο Rising Star του ΑΝΤ1, όπου είχε εντυπωσιάσει τους κριτές και το κοινό, με την φωνή της παρά την μικρή της ηλίκια.

Η Cynthia ζούσε με την οικογένεια της στην Λεμεσό, αν και είναι πολωνικής καταγωγής. Το 2018 μετακόμισε στην Νορβηγία, όπου έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο The Voice της χώρας, καταφέρνοντας να φθάσει μέχρι και τον ημιτελικό. Όνειρο της Cynthia είναι να γίνει τραγουδίστρια της όπερας, εξού και οι σπουδές της είναι σε αυτή την κατεύθυνση.

Μια μπαλάντα για την Cynthia

Δεν θα μπορούσε το τραγούδι που έγραψε για την Cynthia o Mike Connaris να μην είναι μπαλάντα, αφού σε αυτό το είδος μουσικής έχει καταξιωθεί. Σε προηγούμενο μας άρθρο σας είχαμε ενημερώσει πως ήδη περισσότερα από δέκα τραγούδια έχουν υποβληθεί στην ΕΡΤ, με ένα εξ αυτών να είναι η συμμετοχή του Mike Connaris – Cynthia Verazie.

Πως σας φαίνεται η σύμπραξη του Mike Connaris με την Cynthia; Θα θέλατε να τους δείτε στον διαγωνισμό της Eurovision;

 

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Chris-K
    Chris-K says:

    Άλλη μία πολύ ενδιαφέρουσα και δυνατή πρόταση. Είναι πλέον βέβαιο ότι το επίπεδο των τραγουδιών φέτος για την ελληνική εκπροσώπηση θα είναι απίστευτα υψηλό!
    Δεν θα με χάλαγε μπαλάντα για 2η συνεχόμενη χρονιά, ίσα ίσα που σαν χώρα στον διαγωνισμό έχουμε ξεσκιθει να στέλνουμε χορευτικά κομμάτια. Αν είναι καλό το τραγούδι (είτε μπαλάντα, είτε κλασσικό, είτε χορευτικό), δεν νομίζω πως θα πρέπει να μας νοιάζει και τόσο το είδος. Η ΕΡΤ επενδύει πάνω στις συμμετοχές μας και αυτό φάνηκε κυρίως με το “Die Together” (και την Ντούσκα θα προσθέσω εγώ, καθώς από τότε φάνηκε η διάθεση της ΕΡΤ για αλλαγή – απίστευτα αδικημένο κατά τη γνώμη μου – η σκηνική παρουσία επίσης φοβερή ήταν… κατά τη γνώμη μου). Καλή μας επιτυχία λοιπόν και ευχαριστούμε πολύ εσάς τους διαχειριστές του site για την άμεση ενημέρωση. Όπως έχω ξαναπει και το πιστεύω αυτό, έχετε συμβάλλει ΚΑΙ εσείς στην αλλαγή αυτή της χώρας μας στον διαγωνισμό και ευχαριστούμε που στηρίζετε τόσο τις συμμετοχές μας .

    Απάντηση
  2. KostasEV
    KostasEV says:

    Το ζητούμενο εκτός από το τραγούδι καθώς πολλές φορές έχουμε αξιόλογα τραγούδια (2018,2019) και τα κάνουμε μαντάρα.
    Η ομάδα φάνηκε πως διαμορφώνει τα πάντα (2021,2022) και πρέπει ο κάθε καλλιτέχνης να πλαισιωθεί με μια πολύ καλή ομάδα ( dream team ή κάποια ανάλογη).
    Επειδή κάποιοι θα πείτε για ευκαιρίες. συμφωνώ να μπαίνουν και νέοι άνθρωποι αλλά να το αξίζουν και όχι στα τυφλά (2016)

    Απάντηση
  3. Μαρία
    Μαρία says:

    Είμαι αντίθετη στο να αποφασίζει η ΕΡΤ ,ποιο τραγούδι θα πάει στο διαγωνισμό! Ο κόσμος θα πρέπει να έχει γνώμη πάνω σε αυτό! Εξάλλου,ο κόσμος βγάζει τον νικητή! Είδαμε κακές επιλογές της ΕΡΤ τα προηγούμενα χρόνια, φτάνει πια !
    Ας αφήσουν το κοινό να αποφασίσει,με μόνο κριτήριο τη μουσική και όχι ότι συμφέρει τον καθένα!
    Καλημέρα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *