Ελλάδα: Στο studio σήμερα ο Βασίλης Κούρτης για το τραγούδι της Eurovision 2023 | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο Βασίλης Κούρτης ένα από τα ονόματα που εδώ και καιρό σας είπαμε πως θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες, έφθασε η στιγμή για να περάσει στην επόμενη φάση της υποψηφιότητας του, για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023. O ταλαντούχος τενόρος σε λίγες ώρες θα βρεθεί στο studio για να ηχογραφήσει το τραγούδι που θα καταθέσει στην επιτροπή της ΕΡΤ, ελπίζοντας πως θα είναι αυτός που θα βρεθεί τον Μάιο στην σκηνή του διαγωνισμού, εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα.

Σήμερα το απόγευμα ο Βασίλης Κούρτης θα ηχογραφήσει το τραγούδι που του έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, στο studio του δεύτερου. Στο studio λοιπόν που ηχογραφήθηκαν τρεις ακόμη ελληνικές συμμετοχές και αρκετές ακόμη άλλων χωρών, θα ηχογραφήσει ο Βασίλης Κούρτης το τραγούδι, που ευελπιστεί να είναι η 43η συμμετοχή μας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες πρόκειται για μία επική, δυναμική μπαλάντα, που ταιριάζει απόλυτα με την φωνή του Βασίλη Κούρτη, οπότε αναμένεται και ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Φυσικά μέσα από το Eurovisionfun όσο προχωρά η διαδικασία, θα σας αποκαλύπτουμε περισσότερες πληροφορίες για τις προτάσεις των καλλιτεχνών που κατατίθενται, αλλά και για όλα τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν.

Σας υπενθυμίζουμε πως οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, δισκογραφικές και εταιρείες παραγωγής, που επιθυμούν να στείλουν τις προτάσεις τους στην ΕΡΤ, για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023,  έχουν προθεσμία μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου. Μία επιτροπή με επικεφαλής τον μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου θα επιλέξει τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα σηκώσει την σημαία μας στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Το παρακάτω βίντεο είναι από την συμμετοχή του Βασίλη Κούρτη στην πρόσφατη συναυλία του στην Αθήνα:

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις στο Eurovisionfun!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Προσωπικά πιστεύω το τραγούδι που έχει γράψει ο Κοντόπουλος θα είναι κάτι πολύ κοντά στη συμμετοχή του lazarev το 2019…
    Μακάρι να με διαψεύσει.
    Καλή επιτυχία!
    ΥΓ: προσωπικά φέτος θα ήθελα κάτι πιο up tempo από τη χώρα μας, εκτός αν και υπάρξει μια υπέροχη μπαλάντα όπως το die together.

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Εκτιμώ ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει άλλη ελληνική συμμετοχή μπαλάντας στο άμεσο μέλλον που θα ξεπεράσει το Die together. Θα θελα πολύ να διαψευστώ όμως και να ερθει κάτι ακόμα καλύτερο!!! Ξεκινάει δυνατά η σεζόν.

      Απάντηση
    • Just a Eurofan
      Just a Eurofan says:

      Μα καλά πόση χολή για έναν άνθρωπο. Το ξέρετε ότι μπορεί και να σας διαβάζουν οι καλλιτέχνες. Δεν τον γνωρίζω τον κύριο Κουρτη αλλά η πρώτη εντύπωση μου είναι, εκτός του γεγονότος ότι είναι κούκλος, ότι έχει καταπληκτική φωνή και είναι ταλαντούχος

      Απάντηση
  2. Τina
    Τina says:

    Για να στείλει η χώρα μας δεύτερη συνεχή χρονιά μπαλάντα θα πρέπει να είναι κάτι εξαιρετικό προσωπικά θα ήθελα να στείλουμε κάτι πιο uptempo από την άλλη μετά την επιτυχημένη επιλογή της φετινής συμμετοχής μας από την επιτροπή της ΕΡΤ με την πολύ καλή 8ηθεση νιώθω σιγουριά ότι και φετοςθα επιλέξει το καλύτερο δυνατό για την εκπροσώπηση μας .

    Απάντηση
  3. AEId
    AEId says:

    Όχι Κοντόπουλο πάλι έλεος. Φτάνει με τα τραγούδια της περασμένης δεκαετίας.
    Κ εγώ προτιμώ κάτι πιο ρυθμικό,αλλά αν είναι μια πολύ δυνατή μπαλάντα ας είναι. Σημασία άλλωστε δεν έχει το είδος του τραγουδιού,αλλά να είναι το καλύτερο στο είδος του. Αν πάμε με μπαλάντα να είναι η καλύτερη της χρονιάς. Αν πάμε με χορευτικο, να είναι το καλύτερο.

    Απάντηση
  4. Θοδωρής
    Θοδωρής says:

    Δυστυχώς ο Βασίλης Κούρτης από αυτά που έχω ακούσει στο youtube και κυρίως στις live εμφανίσεις με τον καταπληκτικό Φραγκούλη δεν πείθει καθόλου ερμηνευτικά και η φωνή του δεν είναι στο επίπεδο ούτε καν των φωνών του ιταλικού τριο Il Volo το 2015! Ένας καταπληκτικός τενόρος που θα μπορούσε να πάει στην eurovision και να φέρει μία πολύ καλή θέση όπως οι Il Volo θα ήταν ο Θοδωρής Βουτσικάκης (γνωρίζω ότι αυτός πρέπει να ενδιαφερθεί και να καταθέσει πρόταση). Ακούστε έκταση φωνής (προς το τέλος του τραγουδιού), ερμηνεία και συναίσθημα στο παρακάτω τραγούδι https://www.youtube.com/watch?v=kPBg1-a4C7c. Φυσικά είναι ένα δύσκολο είδος τραγουδιού το grande amore αν σκέφτεται ο κ. Κοντόπουλος να δημιουργήσει κάτι το παρεμφερές για τον Κούρτη!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *