ΕΡΤ: “Δεν έχουμε προσεγγίσει κανέναν καλλιτέχνη”

Διαψεύδει κατηγορηματικά η ΕΡΤ τα όσα είδαν πριν λίγο το φως της δημοσιότητας μέσα από την συχνότητα του STAR και την πρωινή του εκπομπή, Breakfast at Star.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή των Χατζίδου, Παύλου, η ΕΡΤ έχει προσεγγίσει το γκρουπ με τις γιαγιάδες από την Κρήτη, Cretan Grandmas, ώστε να ετοιμάσουν ένα τραγούδι για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Εμείς επικοινωνήσαμε με την ΕΡΤ, όπου μας ανέφεραν τα εξής:

Η ΕΡΤ δεν έχει προσεγγίσει κανέναν καλλιτέχνη. Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες που επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision 2023, οικεία βούληση υποβάλλουν τις προτάσεις τους, ώστε να διεκδικήσουν την εκπροσώπηση. Στην περίπτωση που επιθυμούσε η ΕΡΤ να προσεγγίσει συγκεκριμένους καλλιτέχνες, δεν θα πραγματοποιούσαμε μία διαδικασία επιλογής με ανοιχτή πρόσκληση.

Τα ευφάνταστα σενάρια που κυκλοφορούν κάθε χρόνο μέχρι την ανακοίνωση του εκπροσώπου μας ξεκίνησαν από πολύ νωρίς. Τα περισσότερα βέβαια βρίσκονται στην σφαίρα του φανταστικού, για αυτό να είστε επιφυλακτικοί με ό,τι διαβάζετε.

Όπως κάθε χρόνο όμως μέσα από το Eurovisionfun θα διαβάζετε όλα όσα ισχύουν και όχι όλα όσα θα ήθελαν κάποιοι να ισχύουν.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα όσα αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Δεν παρακολουθώ πρωινές εκπομπές αλλά και τα άτομα αυτής της εκπομπής δεν έχουν παρακολουθήσει το σκεπτικό της ΕΡΤ τα τελευταία δύο χρόνια σχετικά με τον τρόπο επιλογής της συμμετοχής μας .

    Απάντηση
  2. Kostas
    Kostas says:

    Εμ… κάπου εδώ να πούμε βέβαια ότι αν είναι έξυπνη η ΕΡΤ θα είδε ότι αν στείλε τις πιο κουλ γιαγιάδες της Ευρώπης θα κερδίσουμε άνετα το Tele Voting και θα έχουμε εξασφαλίσει μια θέση στην 5αδα! (Εγώ είμαι υπέρ αυτής της ανάθεσης πάντως και ελπίζω να το σκεφτεί η ΕΡΤ. Θεωρώ ακόμη ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τις προσέγγισε για να στείλουν τραγούδι και να επιλεχθεί αν είναι και καλό! Δεν θα το επιβεβαίωνε η ΕΡΤ προφανώς, για ευνόητους λόγους, ούτε το συγκρότημα των Κρητικών γιαγιάδων όποτε δεν ξέρουμε τι είναι αλήθεια ακόμη… μακάρι να στείλουν συμμετοχή και να πάνε! Έχουν αυτό το εκκεντρικό και ταυτόχρονα ορίτζιναλ κουλ κάτι που θα τραβήξει κοινό και επιτροπές με ένα καλό τραγούδι!)

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Ναι, γιατί απ’ όπου και να το πιάσεις, είναι τρομερά ευφυης ιδεα εν έτει 2023 να κανείς απευθείας ανάθεση σε 6 γιαγιάδες και να επαναλάβεις ενα κονσεπτ που έκανε η Ρωσία δέκα χρόνια πριν.

      Απάντηση
  3. Kostas
    Kostas says:

    Και αυτό το λέω για να εξηγήσω με το σκεπτικό ότι αφού η ΕΡΤ θέλει να πάμε καλα δεν θα δίσταζε αν είδε κάτι που θεωρεί ότι θα τραβήξει ψήφους να κάνει μια κρυφή κουβέντα με το συγκρότημα για να καταθέσουν συμμετοχή… φυσικά δεν θέλει να μαθευτεί γιατί έχει ανακοινώσει ανοιχτή επιλογή και δεν θέλει να δημιουργήσει αντιδράσεις για διαφορετικούς χειρισμούς κλπ (εννοείται αυτό) αλλά θα μπορούσε να το κάνει αυτό… πιστεύω θα τις δούμε να καταθέτουν συμμετοχή.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *