Ο OGAE Ουκρανίας απαιτεί την πλήρη αποπομπή του ρωσικού OGAE από το δίκτυο!

Σε επίσημη δήλωση, ο OGAE Ukraine ζήτησε από τον OGAE International να αποκλείσει τη Ρωσία από τον ετήσιο διαγωνισμό τραγουδιού OGAE. Το Διεθνές Δίκτυο OGAE (γαλλικά: Organization Générale des Amateurs de l’Eurovision, Αγγλικά: General Organization of Eurovision Fans) είναι ένα από τα δίκτυα των fab clubs της Eurovision σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στις δραστηριότητές τους, ο OGAE διοργανώνει την ετήσια ψηφοφορία των μελών του για τον Διαγωνισμό της Eurovision, τον Διαγωνισμό Δεύτερης Ευκαιρίας του OGAE και τον Διαγωνισμό Τραγουδιού του ΟGAE.

Διαγωνισμός τραγουδιού OGAE

Κάθε χρόνο το Διεθνές Δίκτυο OGAE διοργανώνει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού OGAE. Κάθε εθνικό club του OGAE μπορεί να υποβάλει ένα πρωτότυπο τραγούδι, σε μία από τις επίσημες γλώσσες της χώρας του, που κυκλοφόρησε τους προηγούμενους 12 μήνες.

Η OGAE Ρωσία επέλεξε τους Leonid Agutin και Vladimir Presnjakov με το “ДНК [DNA]” για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό τραγουδιού OGAE.

Δήλωση OGAE Ουκρανίας

Ο OGAE Ukraine δημοσίευσε μια επίσημη δήλωση στις ιστορίες του στο Instagram, ζητώντας από τον OGAE International «να απαγορεύσει στους εκπροσώπους από τη Ρωσία, καθώς και τον σύλλογό τους, τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό Τραγουδιού OGAE».

Ενώ εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανοί υποφέρουν από τη ρωσική επιθετικότητα και γενοκτονία (…), βρίσκουμε αποκαρδιωτικό το γεγονός ότι η OGAE International επιτρέπει στη Ρωσία να συμμετάσχει στον διαγωνισμό ή σε οποιοδήποτε είδος δραστηριότητας.

Η δήλωση καταλήγει να αναφέρει ότι εάν ο OGAE Russia δεν αποκλειστεί, ο OGAE Ukraine θα αναγκαστεί να αποσυρθεί από τον Διαγωνισμό Τραγουδιού OGAE.

Ο πόλεμος μεταφέρεται σε κάθε πεδίο συνάντησης των δύο χωρών και έτσι ο OGAE Song Contest δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση!

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *