Γιώργος Σαμπάνης: “Δεν με ενδιαφέρει να πάω στην Eurovision”!

Ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς, ο Γιώργος Σαμπάνης και όνειρο πολλών για να εκπροσωπήσει την χώρα μας κάποια στιγμή είτε ως ερμηνευτής, είτε ως συνθέτης, απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμβεί σε σημερινή του συνέντευξη,

Ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συμμετοχής του στη Eurovision. Μιλώντας στο Κοσμοράδιο 95,1 απέρριψε μεταξύ άλλων τόσο μία ενδεχόμενη συμμετοχή του στον διαγωνισμό, όσο και την παρουσία του στην κριτική επιτροπή, κάποιου talent show.

«Δεν με ενδιαφέρει να πάω στη Eurovision. Μου αρέσει να τραγουδάω. Τι ωραία. Θέλω να γράφω τραγούδια και να τραγουδάω»

Άλλος ένας λοιπόν δημοφιλής καλλιτέχνης που αποκλείει το ενδεχόμενο να τον δούμε κάποια στιγμή στην Eurovision, επιβεβαιώνοντας ακριβώς τα όσα κατά καιρούς έχουμε γράψει μέσα από το Eurovisionfun. Πως δηλαδή με δεδομένο την ανύπαρκτη πλέον ελληνική pop μουσική σκηνή, αλλά και την παντελώς σχεδόν έλλειψη νέων καλλιτεχνών στο ρεπερτόριο αυτό, η αξιοποίηση ταλέντων από το εξωτερικό είναι επιβεβλημένη.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Προσωπικά δεν το βρίσκω κακό που λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει η Eurovision για τους Χ ψ λόγους. Ίσα ίσα, είναι απολύτως ειλικρινές. Δεν είναι όλα για όλους…
    (Βλ. Δηλώσεις άλλων συναδέλφων του που θέλουν να πάνε αν τους γίνει πρόταση ενώ φαλτσαρουν και το performing τους είναι χορογραφίες που παραπέμπουν σε νοηματική…)

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *