Ελλάδα: Η Πάολα απαντά στο αν θα πήγαινε στην Eurovision!

Mε αφορμή την τέταρτη της παρουσία στη ΔΕΘ, μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο και το μικρόφωνο της Music Events live by Cosmoradio, η δημοφιλής τραγουδίστρια Πάολα, αποκαλύπτοντας πολλά από τα ζητήματα, που απασχολούν κατά καιρούς τους φανς της, αλλά και τα τηλεοπτικά μέσα.

Η εκρηκτική ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στον λόγο που δεν έχει βρεθεί ακόμα στη θέση του κριτή σε κάποιο τηλεοπτικό σόου, στα γεγονότα που συνέβησαν το καλοκαίρι στα βραβεία Mad και πως δεν θα ήθελε να ξαναβρεθεί εκεί, αλλά και στην Eurovision.

Η Πάολα που είναι ένας ευσεβής πόθος πολλών Ελλήνων φαν του διαγωνισμού, αποκάλυψε αν θα την βλέπαμε στη σκηνή της Eurovision:

Στη Eurovision δεν θα πήγαινα γιατί δεν μπορώ να κάνω όλη αυτή τη δουλειά που κάνουν όσοι πηγαίνουν. Τρέχουν παντού. Θα πήγαινα μόνο αν μου έλεγες ότι είναι μεθαύριο και θα πάω όπως είμαι. Θα ανέβαινα πάνω και τέλος.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν με το όπως είναι η Eurovision, με τόσους μήνες προετοιμασίας και υποχρεώσεις, η αγαπημένη τραγουδίστρια, δεν θα πραγματοποιούσε το εν λόγω εγχείρημα.

Δείτε όλες της δηλώσεις της Πάολας στο παρακάτω βίντεο:

Θα θέλατε να δείτε την Πάολα στη σκηνή της Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *