Ελλάδα: Με την Dream Team η πρόταση του Leon of Athens για την Eurovision 2023 | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Το ότι ο Leon of Athens θα υποβάλει πρόταση στην ΕΡΤ για την Eurovision 2023 είναι κάτι που διαβάσατε μέσα από το Eurovisionfun εδώ και μήνες. Σήμερα όμως θα σας αποκαλύψουμε ένα ακόμη στοιχείο, που θα φέρει ακόμα πιο έντονα στο επίκεντρο των συζητήσεων την υποψηφιότητα του.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές μας πληροφορίες τόσο ο ίδιος ο καλλιτέχνης, όσο και άνθρωποι της δισκογραφικής του εταιρείας COBALT, έχουν έρθει σε επικοινωνία με την γνωστή ελληνική ομάδα των επιτυχιών στο διαγωνισμό – την Dream Team (Φωκάς Ευαγγελινός, Ηλίας Κοκοτός, Δημήτρης Κοντόπουλος), προκειμένου εφόσον φυσικά η πρόταση που θα καταθέσουν στην ΕΡΤ επιλεγεί, να αναλάβουν από κοινού το project.

Αυτό πρακτικά σημαίνει να αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός την σκηνοθεσία, ο Ηλίας Κοκοτός την γενικότερη διαχείριση της προσπάθειας και ο Δημήτρης Κοντόπουλος να έχει πιθανότατα συμμετοχή στην τελική παραγωγή του κομματιού, αλλά και να είναι ο υπεύθυνος ήχου κατά την διάρκεια των προβών, όπως ακριβώς συνέβη και με την Amanda φέτος.

Σας υπενθυμίζουμε πως το τραγούδι που θα καταθέσει ο Leon of Athens έχει ήδη γραφεί, κατά την παραμονή του στο Λονδίνο στα τέλη του Αυγούστου. Αναμένεται να είναι στο γνωστό μουσικό ύφος του Leon. Μέχρι στιγμής δεν έχει υποβάλει την πρόταση του στην ΕΡΤ, αυτό όμως θα συμβεί τις επόμενες ημέρες μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου, οπότε και είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή συμμετοχών.

H Dream Team είχε συνεργαστεί και πέρσι με την COBALT, αφού θα αναλάμβαναν τον Good Job Nicky, εφόσον φυσικά επελέγετο από την ΕΡΤ. Τόσο η MINOS, όσο και η PANIK είχαν απευθύνει παρόμοια πρόταση πέρσι στην ομάδα των ονείρων, για να αναλάβουν τους καλλιτέχνες τους.

Μένει να δούμε σε πόσες προτάσεις θα εμπλέκεται η Dream Team στη φετινή διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *