Ελλάδα: Στην λίστα των υποψηφίων προστίθεται η Αρετή Κοσμίδου!

Έπειτα από την μεγάλη της επιστροφή στην Ελλάδα, η Αρετή Κοσμίδου βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star, Breakfast@Star.

Γνωστή ως Aretha πλέον, η Αρετή έκανε την παρθενική της εμφάνιση το μακρινό 2014 μέσα από την εκπομπή The Voice κερδίζοντας την δεύτερη θέση. Η 16χρονη, τότε, Αρετή Κοσμίδου, ήταν το κορίτσι που είχε εντυπωσιάσει στο διάσημο talent show και ήταν στην ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη.

Έκτοτε μετέβη στην Αμερική για τις σπουδές της ενώ παράλληλα δούλευε και πειραματιζόταν στο μουσικό της στυλ και στα ακούσματα της.

Η ερμηνεύτρια και νεαρή, πλέον, μητέρα ενός κοριτσιού, μεταξύ άλλων δήλωσε στην εκπομπή πως ένας από τους βασικούς λόγους που επέστρεψε στην Ελλάδα είναι για να καταθέσει συμμετοχή στην ΕΡΤ όσον αφορά τον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision το 2023 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως τόνισε, η εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό αποτελεί ένα από τα όνειρα της είτε αυτό συμβεί το 2023 είτε κάποια από τις επόμενες χρονιές.

Ειδικότερα για το 2023, ανέφερε πως το κομμάτι της είναι έτοιμο, στην τελική του εκδοχή και δεν μένει τίποτα άλλο από το να κατατεθεί στο ραδιομέγαρο.

Πρόκειται για ένα electro pop τραγούδι περισσότερο mainstream παρά το περισσότερο indie pop ύφος που υπηρετούσε η ίδια στις αρχές της καριέρας της.

Η Aretha αποτελεί την πιο τελευταία προσθήκη στην λίστα με τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023. Μία υποψηφιότητα που σίγουρα παρακινήθηκε και από την φετινή μας συμμετοχή, αφού όπως θα δείτε η Aretha και η Amanda κινούνται σε παρόμοιο μουσικό ύφος.

Παρακάτω ακούστε μερικά από τα πρωτότυπα τραγούδια της Αρετής:

Δείτε τις δηλώσεις της στο έβδομο λεπτό του video που ακολουθεί:

Πως σας φαίνεται μια πιθανή συμμετοχή της Αρετής Κοσμίδου; Θα θέλατε να την δείτε στον διαγωνισμό της Eurovision;

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Από γυναίκες υποψήφιες που έχουν καταθέσει τη συμμετοχή τους η θα καταθέσουν το αμέσως επόμενο διάστημα αυτή που μπορεί να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα πιστεύω πως είναι η melissa mantzoukis

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ενδιαφέρουσα πρόταση αλλά λάθος χρονικά… Καπάκι μετά την Αμάντα θα ήταν αναπόφευκτη η σύγκριση σε περίπτωση που επιλέγει.
    Προσωπικα από γυναίκες θεωρώ πιο δυνατές την Καλομοίρα, την Μελίσα και τη Στικούδη (από ονόματα που φημολογείται ότι θα καταθέσουν ή κατέθεσαν ήδη).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *