Ελλάδα: Συνέντευξη της Aretha (Αρετή Κοσμίδου) στο EurovisionFun!

Η Αρετή Κοσμίδου γνωστή σε όλους μας από τη πετυχημένη συμμετοχή της στο The Voice of Greece το 2014, μετά τις δηλώσεις της για την επιθυμία να καταθέσει πρόταση στην ΕΡΤ για την Eurovision 2023, μίλησε αποκλειστικά στο EurovisionFun και στον Ματάμη Aποστόλη.

Γνωστή ως Aretha πλέον, η Αρετή έκανε την παρθενική της εμφάνιση το μακρινό 2014 μέσα από την εκπομπή The Voice κερδίζοντας την δεύτερη θέση. Η 16χρονη, τότε, Αρετή Κοσμίδου, ήταν το κορίτσι που είχε εντυπωσιάσει στο διάσημο talent show και ήταν στην ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη.

Όπως μας αποκάλυψε η ίδια, η απόφαση για την εμπλοκή της στον διαγωνισμό της Eurovision ήρθε μετά την τελευταία  συμμετοχή της Ελλάδας, η οποία της άρεσε πάρα πολύ. Μαζί με τον σύντροφο της έχουν ετοιμάσει δύο τραγούδια για τον διαγωνισμό, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να καταθέσουν μόνο το ένα. Η συμμετοχή τους θα χαρακτηρίζεται από electro pop ήχους και έχει πολλές δυνατότητες για ένα πολύ καλό στήσιμο επί σκηνής.

Η Aretha δεν δίστασε να αποκαλύψει πως το τραγούδι θα είναι στα αγγλικά αλλά υπάρχει και η σκέψη να συμπεριληφθούν και κάποιοι ελληνικοί στίχοι.

Η εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό αποτελεί ένα μεγάλο όνειρο και θα ήθελε να το κάνει για την Ελλάδα! Tέλος, δήλωσε πως παρακολουθεί τακτικά τον διαγωνισμό, ενώ αγαπημένη την συμμετοχή αποτελεί αυτή της μίας και μοναδικής Έλενας Παπαρίζου!

Η Aretha αποτελεί μία ακόμη προσθήκη στην λίστα με τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023.

Παρακάτω δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε η Αρετή Κοσμίδου:

 

Πως σας φαίνεται μια πιθανή συμμετοχή της Αρετής Κοσμίδου; Θα θέλατε να την δείτε στον διαγωνισμό της Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *