Ισπανία: Όλα τα νεότερα για το Benidorm Fest 2023!

Φαίνεται ότι το RTVE, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ισπανίας, έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα της Eurovision! Με πρόθεση να εκμεταλλευτεί τη δυναμική (και την μπόλικη συζήτηση/μουρμουρητό) που προέκυψε από το περσινό Benidorm Fest, και την ομολογουμένως εξαιρετική πορεία της Chanel στον Διαγωνισμό, το RTVE βάζει τα δυνατά του για να παρουσιάσει ένα ακόμα πιο πλήρες και εντυπωσιακό τηλεοπτικό show.

Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές των show

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το RTVE επιβεβαίωσε χθες τα ονόματα των δύο παρουσιαστριών του Benidorm Fest 2023, με τη Mónica Naranja να αναλαμβάνει καθήκοντα συμπαρουσίασης, δίπλα από την Inés Hernand (περσινής οικοδέσποινας του Benidorm Fest).

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Formula TV, η Mónica Naranjo θα είναι η κύρια παρουσιάστρια των δύο ημιτελικών και του τελικού που θα μεταδοθεί στην prime time στο La 1, ενώ η Inés Hernand θα βρίσκεται στο Green Room του Palau d’Esports L’Illa στο Benidorm, όπου και θα λάβει χώρα το Benidorm Fest.

Συναφή τηλεοπτικά προγράμματα

Ο Máximo Huerta, συμπαρουσιαστής του περσινού Benidorm Fest, θα εμπλακεί και φέτος με τον Διαγωνισμό με ένα διαφορετικό τρόπο. Όπως προκύπτει από την ιστοσελίδα του VerTele, θα αναλάβει  ένα καθημερινό πρόγραμμα αφιερωμένο στο Benidorm Fest, στο οποίο θα καταγράφονται και θα μεταδίδονται λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις που αφορούν στο Benidorm.

Εμπλοκή με το Benidorm Fest θα έχει και η Alaska, γνωστή τραγουδίστρια και περσινή συμπαρουσιάστρια του Benidorm, η οποία θα παρουσιάσει ένα χριστουγεννιάτικου show που θα μεταδοθεί στο τέλος του χρόνου στο La 1 . Σε αυτό το show θα δώσουν το παρόν τους και ορισμένοι από τους συμμετέχοντες της πρώτης έκδοσης του Benidorm Fest, με την Chanel Terrero να έχει φυσικά την τιμητική της.

Υπενθυμίζεται ότι η Chanel κέρδισε την πρώτη έκδοση του Benidorm Fest με το τραγούδι “SloMo”, εν μέσω έντονων συζητήσεων, και εκπροσώπησε την Ισπανία στο Τορίνο, κατακτώντας την 3η θέση στον μεγάλο τελικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ισπανίας στην Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *