Ισραήλ: Λεπτομέρειες για τη συμμετοχή της Noa Kirel για την Eurovision 2023!

Η πρώτη επίσημη εκπρόσωπος του φετινού διαγωνισμού Noa Kirel είναι γεγονός και σιγά- σιγά γίνονται όλο και περισσότερες αναφορές σχετικά με τη φετινή συμμετοχή του Ισραήλ, από το budget μέχρι και το τραγούδι που θα ερμηνεύσει.

Συγκεκριμένα, ο ατζέντης της τραγουδίστριας Roberto Ben Shoshan αναφέρθηκε στο budget που θα έχει η ομάδα της και τα έξοδα τόσο του KAN όσο και της εταιρίας της, λέγοντας:

“Ό,τι δώσουν οι συνεργάτες από το KAN, θα δώσουμε και εμείς, και αν η Noa θέλει ακόμα μεγαλύτερη παραγωγή θα προσθέσει, όλα καλά. Η Noa θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό εθελοντικά, δε θα πάρει χρήματα από αυτόν, όχι μόνο δε θα πάρει χρήματα αλλά θα επενδύσει στον εαυτό της.”

Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι η ίδια ανέφερε:

“Από όσο γνωρίζω, αξίζει. Δεν είναι μυστικό πως ό,τι αφορά τα οικονομικά δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, ίσως επειδή είμαι νέα και αυτά είναι ζητήματα που με αφορούν λιγότερο, αλλά όταν μιλάμε για την Eurovision θα δώσω το ένα εκατομμύριο της εκατό, και αν αυτό σημαίνει να χάσω χρήματα και να προσθέσω η ίδια, θα το κάνω. Θα κάνω το καλύτερο για τη χώρα μου και εμένα!”

Όταν ερωτήθηκε για το τραγούδι και το Camp που πραγματοποιείται για να βρεθεί ο κατάλληλος ήχος που θα ολοκληρώσει τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό, η Noa απάντησε:

“Μου έδωσαν τους καλύτερους συνθέτες του κόσμου αλλά πιστεύω ότι για να εκπροσωπήσω το Ισραήλ πρέπει να φέρουμε μια ομάδα που απαρτίζεται από άτομα της χώρας, τόσο στη σύνθεση όσο και στους στίχους. Φυσικά θέλω να ακούσω τι πιστεύουν αλλά με εμπιστεύονται στη διαδικασία επιλογής του τραγουδιού”

“Σίγουρα θα υπάρχει ένα ηχόχρωμα της χώρας στο τραγούδι μου, ακόμα δεν ξέρω αν αυτό θα εκφραστεί μέσα από τη μουσική παραγωγή ή από τους στίχους, τα οποία θα έχουν μια έθνικ, μεσογειακή και ακόμα και Ισραηλινή θα έλεγα προσέγγιση!”

Επίσης, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική ελευθερία την οποία έχει από το κανάλι για την ομάδα και το τραγούδι, σε αντίθεση με τους προηγούμενους εκπροσώπους της χώρας.

“Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε σε επαφή μου είπαν ότι έχω την καλλιτεχνική ελευθερία και ένας από τους λόγους που σε επιλέξαμε είναι γιατί εσύ επιλέγεις το τραγούδι, τη γλώσσα, τη δουλειά που θα κάνεις και εμείς θέλουμε να πας με αυτόν τον τρόπο στο διαγωνισμό. Έτσι και ένιωσα ότι με στηρίζουν! Αυτή ήταν και η στιγμή που αποφάσισα ότι θα το κάνω!”

“Φυσικά και το κανάλι θα εμπλακεί, είμαστε όλοι μαζί. Παρ’ όλα αυτά αν τα τελευταία χρόνια έλεγαν στους καλλιτέχνες “Αυτό είναι το τραγούδι που θα πεις!”, στη δική μου περίπτωση είναι διαφορετικά. Θα δημιουργήσω το τραγούδι μαζί με την καλλιτεχνική μου ομάδα. Φυσικά και δεν έρχομαι να επιβάλλω τους δικούς μου κανόνες, δεν είμαι έτσι. Είναι μια κοινή απόφαση, αυτοί είναι υπεύθυνοι για όλα και φυσικά θα ακολουθήσουμε τους κανόνες του BBC και του διαγωνισμού.”

Τέλος, δε δίστασε να πει ότι συνομίλησε με τη Netta(νικήτρια της Euovision 2018) όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στο διαγωνισμό.

“Κάλεσα τη Netta, ήταν πολύ ενθουσιασμένη για μένα. Τη ρώτησα τι πιστεύει και πώς πέρασε την όλη διαδικασία. Όταν πήγε στην Eurovision ήταν άγνωστη στο κοινό, ενώ εγώ έρχομαι με μια καριέρα ήδη πίσω μου οπότε μιλήσαμε για τη διαφορά αυτή. Με εμψύχωσε πολύ και μου είπε να το κάνω και πως ακόμα τραγουδάει σε όλο τον κόσμο λόγω της Eurovision!”

Όπως φαίνεται η ομάδα της Noa ετοιμάζεται πυρετωδώς για το διαγωνισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο! Ακούστε μια από τις επιτυχίες της Noa Kirel παρακάτω.

Πηγή : Eurovoix

Πως σας φαίνεται η προσέγγιση της Noa για το διαγωνισμό;

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *