Πολωνία: Με εθνικό τελικό στην Eurovision 2023!

Μετά το αξιοπρεπές αποτέλεσμα που έφερε ο Ochman στην Πολωνία ύστερα από τρεις αποκλεισμούς, η χώρα ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο εθνικός τους τελικός με τίτλο “Krajowe Eliminacje” (“Εθνικά Προκριματικά”).

Σύμφωνα με δημοσίευση του καναλιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τελικός θα διεξαχθεί στις 26 Φεβρουαρίου 2023 με δέκα συμμετέχοντες να διεκδικούν την εκπροσώπηση. Οι καλλιτέχνες έχουν τη δυνατότητα να στείλουν την πρόταση τους στο TVP από σήμερα- Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου- και μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2023. Όπως ανακοινώθηκε, δέκα περίπου μέρες μετά τη λήξη της προθεσμίας θα βγουν στη δημοσιότητα τα δέκα τραγούδια που θα αναμετρηθούν στο Krajowe Eliminacje.

Πέρυσι το “River” κατάφερε και πήρε το χρίσμα για την Eurovision και έφερε την Πολωνία στη δωδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 141 βαθμούς. Μπορείτε να δείτε ξανά την εμφάνιση του Ochman παρακάτω:

Θα καταφέρει η Πολωνία να συνεχίσει την ανοδική της πορεία; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νεότερα του αγαπημένου μας διαγωνισμού! 

Πηγή: Eurowizja TVP

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *