Σερβία: Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών για το Pesma Evrovizije 2023!

Πριν από λίγο η δημόσια τηλεόραση της Σερβίας ανακοίνωσε την διεξαγωγή εθνικού τελικού (Pesma Evrovizije) για την επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσουν την χώρα στην Eurovision 2023. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών άνοιξε και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου.

Με την ίδια διαδικασία που ακολούθησε και για τον περσινό διαγωνισμό, η σερβική δημόσια τηλεόραση ξεκίνησε την αναζήτησή της για τον διάδοχο της Konstrakta. Παρά τα προγνωστικά που ήθελαν νικήτρια του Pesma Evrovizije 2022 την Sara Jo ή την Zorja, τελικά η άγνωστη Konstrakta, με το αντισυμβατικό τραγούδι της, με τους περίεργους στίχους … κέρδισε κατά κράτος τους ανταγωνιστές της και ταξίδεψε στο Τορινό, κατακτώντας εκεί μάλιστα την πέμπτη θέση!

https://www.youtube.com/watch?v=nBtQj1MfNYA

Ένα από τα ονόματα που αναφέρει το wiwibloggs πως πιθανόν να δηλώσουν συμμετοχή, είναι το boyband KLON, που πολλοί τους αναφέρουν ως τους αρσενικούς Hurricane, το συγκρότημα που αν θυμάστε εκπροσώπησε την Σερβία στην Eurovision 2021. Όλα αυτά φυσικά μένει να αποδειχθούν στην πράξη.

Μία μία η κάθε χώρα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον τρόπο επιλογής της συμμετοχής της στην Eurovision 2023 και η νέα γιουροβιζιονική σεζόν μόλις ξεκίνησε!

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις λεπτομέρειες!

Πηγή: RTS, Wiwibloggs
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *