Σλοβενία: Το RTVSLO σκεφτόταν την αποχώρηση το 2023!

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικό φορέας της Σλοβενίας RTVSLO σκεφτόταν να αποχωρήσει από το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023.

Η σλοβενική ιστοσελίδα Evrovizija.com δημοσίευσε πως ο RTVSLO σκεφτόταν να αποχωρήσει από το διαγωνισμό του 2023, πρωτού τελικά επιβεβαιώσει τη συμμετοχή της χώρας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.  Η Alenka Gotar, η εκπρόσωπος της Σλοβενίας στην Eurovision 2007 και πλέον μέλος του Συμβουλίου Προγράμματος του RTVSLO δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Θαυμάσια νέα! Την άνοιξη, η διοίκηση και οι σύμβουλοι του RTV σκέφτονταν να μην συμμετάσχουμε πια στη Eurovision! Χαίρομαι που αυτή τη φορά έλαβαν υπόψη τη γνώμη της Μουσικής Επιτροπής του Προγράμματος του RTV, του οποίου είμαι πρόεδρος, ότι είναι σημαντικό για τη μουσική και τους μουσικούς της Σλοβενίας να δημιουργούν νέα μουσική που προβάλλεται και στο εξωτερικό. Ευχαριστώ επίσης όλο το συμβούλιο προγράμματος του RTV, αριστερούς και δεξιούς δημοτικούς συμβούλους που μας/με στήριξαν! Καμία ψήφος κατά! Ζήτω η μουσική!

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Σλοβενικός φορέας σκεφτόταν την αποχώρηση από το διαγωνισμό. Και το 2013 και το 2014 ο σταθμός διαπραγματεύτηκε την αποχώρηση λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλα τα νέα γύρω από τον επερχόμενο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023.

Πηγή: Eurovoix

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *