Τα Παραγιουροβιζιονικά: Δύο εβδομάδες πριν το τέλος της προθεσμίας της ΕΡΤ και η αγωνία στο ζενίθ!

Σε δύο εβδομάδες ακριβώς από τώρα θα είμαστε κυριολεκτικά στο τέλος της προθεσμίας που έχει δώσει η ΕΡΤ στους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2023. Ας δούμε όμως τι συμβαίνει στο παρασκήνιο στο αποκορύφωμα θα λέγαμε των προετοιμασιών των καλλιτεχνών που θα δοκιμαστούν στην εσωτερική επιλογή για την ανάδειξη της συμμετοχής και του εκπροσώπου μας.

  • Αρχικά να πούμε αυτό που γράψαμε και στο γκρουπ υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής (στο οποίο όσοι δεν είστε μέλη να σπεύσετε, αφού πολλά πράγματα αποκαλύπτουμε και εκεί).
  • Μην προτρέχετε, μην προδικάζετε και μην πιστεύετε όσα διαρρέονται (γράφονται) αριστερά και δεξιά για σίγουρα φαβορί και “πολύ δυνατές” συμμετοχές, γιατί όταν αποκαλυφθούν τα τραγούδια θα γελάσει κάθε πικραμένος και θα εκτεθούν άσχημα πάρα πολλοί.
  • Σαφώς και στην παρούσα φάση δεν μπορώ να γράψω περισσότερα, αλλά κάποια από τα τραγούδια που είχα την τύχη να ακούσω, σε σχέση με τον τρόπο που περιγράφονται απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα…
  • Κι επειδή συνεχίζετε να μας ζητάτε να σχολιάσουμε τα τραγούδια που ακούσαμε, θα σας πούμε και πάλι πως θα δώσουμε κάποια στοιχεία αφού όμως ολοκληρωθεί πρώτα η διαδικασία της ΕΡΤ.
  • Για κάποια πάλι τραγούδια εμείς προσωπικά θα σιωπήσουμε (εξάλλου και η σιωπή είναι σχόλιο), όπως το πράξαμε και πέρσι όταν και ενώ περιγράψαμε το Heaven Is A Sin του Good Job Nicky, αποφύγαμε να πούμε αν μας άρεσε ή όχι, αφού εξ αρχής καταλάβαμε πως δύσκολα θα έπαιρνε το εισιτήριο για το Τορίνο όταν υπήρχε το Die Together που σε κέρδιζε με διαφορά!
  • Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του τραγουδιού του Βασίλη Κούρτη. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος βρίσκεται εδώ και ημέρες στο Λονδίνο για προσωπική υπόθεση, εκεί όμως κάνει τις τελευταίες πινελιές στο τραγούδι που θα υποβάλλουν την επόμενη εβδομάδα στην ΕΡΤ.
  • Της καταθέσεως θα γίνει την επόμενη και τελευταία εβδομάδα της προθεσμίας, αφού οι περισσότεροι εκ των ενδιαφερόμενων θα στείλουν τα τραγούδια τους τότε στο ραδιομέγαρο.
  • Βέβαια αναμένουμε μία ακόμη σημαντική ηχογράφηση τις επόμενες ημέρες για την οποία θα σας ενημερώσουμε μόλις αυτή πραγματοποιηθεί.
  • Ήδη όπως σας έχουμε ενημερώσει έχουν κατατεθεί περισσότερα από 40 τραγούδια, με τον τελικό αριθμό να αναμένεται να ξεπεράσει τα 60-70, όταν πέρσι είχαν υποβληθεί μόλις 43.
  • Φυσικά μέσα στην εβδομάδα μην χάσετε το νέο μας live στο YouTube, αφού εκεί θα σχολιάσουμε, αλλά θα σας αποκαλύψουμε και όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες για την διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2023.

Μέχρι τότε δείτε το τελευταίο μας live όπου σχολιάζουμε με τον δικό μας τρόπο τα πάντα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις πληροφορίες που αφορούν την διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ στην Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *