Το επικοινωνιακό νέο προφίλ της ΕΡΤ έχει την υπογραφή της Δώρας Χειράκη

Μία εντυπωσιακή εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου της προγράμματος πραγματοποίησε η ΕΡΤ την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στους κήπους του ραδιομεγάρου. Η όλη εκδήλωση ήταν υπό την ευθύνη της διεύθυνσης εταιρικής επικοινωνίας της , στην οποία προΐσταται η Δώρα Χειράκη, υπό την ευθύνη της οποίας είναι και το project Eurovision.

Τα καλά πρέπει να λέγονται και τα εύσημα πρέπει να αποδίδονται και αν πολλές φορές μέσα από το Eurovisionfun έχουμε επαινέσει την Δώρα Χειράκη για την διαχείριση του project Eurovision, που παρεμπιπτόντως είναι ένα μόνο κομμάτι από όσα έχει επιφορτιστεί, νομίζουμε ήταν η κατάλληλη στιγμή να σταθούμε και στο υπόλοιπο έργο της μέσα στην ΕΡΤ.

Η αλλαγή στο επικοινωνιακό προφίλ της ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια ήταν θεαματική. Με συνεχείς ενημερώσεις, δελτία τύπου, έξυπνες καμπάνιες και προώθηση του προγράμματος της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, που όχι απλά θα ζήλευαν οι ιδιωτικοί σταθμοί, αλλά θα έκαναν τα πάντα προκειμένου να είχαν στο δυναμικό τους ένα στέλεχος όπως η Δώρα Χειράκη, εκείνη δηλώνει “αθεράπευτα ερτικιά”!

Γνωρίζοντας πολύ καλά το παιχνίδι της επικοινωνίας, αφού και η ίδια είναι δημοσιογράφος, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα εκμεταλλευόμενη φυσικά και το πλούσιο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ, να φέρει την ελληνική δημόσια τηλεόραση στο επίκεντρο των media.

Δεν ήταν τυχαίο λοιπόν που δημοσιογράφοι από όλα τα μέσα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου έδωσαν το παρών στην παρουσίαση του προγράμματος το βράδυ της Τρίτης και εμείς που ήμασταν εκεί και είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε σε διάφορα πηγαδάκια, ακούσαμε πως μεγάλο μερίδιο από την επιτυχία της εκδήλωσης και στην αλλαγή του επικοινωνιακό προφίλ της ΕΡΤ, πιστώνονταν και στην Δώρα …

Με την ευχή να είναι στην ΕΡΤ για πολλά χρόνια ακόμα, γνωρίζοντας πως έχει πολλά να δώσει ακόμα τόσο στην Eurovision, όσο και γενικότερα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *