Χριστίνα Σάλτη: ”Μακάρι να μου γινόταν πρόταση να πάω στην Eurovision”!

Mε αφορμή την παρουσία της στη ΔΕΘ, η δημοφιλής τραγουδίστρια, Χριστίνα Σάλτη μίλησε στο μικρόφωνο της Music Events live by Cosmoradio.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και στην Eurovision, καθώς θέλει πολύ να ξαναδοκιμάσει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στον μουσικό διαγωνισμό.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων, η ίδια απαντά:

Αν μου γινόταν πρόταση, επειδή μου αρέσει όλο αυτό το πάρτι που γίνεται και είναι ένα τεράστιο γεγονός, με υπέροχη σκηνή, φωτισμό, κόσμο, μ αρέσει πολύ αυτή η ιδέα και ναι θα ήθελα πολύ να το ζήσω. Είναι ωραία η εμπειρία. Δεν με νοιάζουν οι θέσεις. Μακάρι να μου γινόταν πρόταση.

Σας υπενθυμίζουμε, ό,τι το 2018, ήταν μία εκ των δύο προτάσεων της PANIK στην ΕΡΤ για τον ελληνικό τελικό της Eurovision. Μετά μετά την ανοιχτή πρόσκληση που έγινε στις δισκογραφικές εταιρείες της χώρας, αρχικά είχαν επιλεγεί οι Γιάννα Τερζή, Αρετή Κετιμέ και Χοροσταλίτες προκειμένου να διαγωνισθούν για την ελληνική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό. Τελικά ο εθνικός τελικός εκείνης της χρονιάς ακυρώθηκε, αφού οι δισκογραφικές εταιρείες των Αρετή Κετιμέ και Χοροσταλιτών δεν κατέθεσαν τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις που η ΕΡΤ ζητούσε και έτσι η Γιάννα Τερζή χρίσθηκε απευθείας εκπρόσωπος μας.

Δείτε όλες της δηλώσεις της Χριστίνας Σάλτη στο παρακάτω βίντεο:

Θα θέλατε να δείτε την Χριστίνα Σάλτη στη σκηνή της Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *