Evangelia: “Ετοιμάζω το τραγούδι που θα καταθέσω για την Eurovision 2023”!

Σε live στο Instagram η Evangelia προ ολίγου δήλωσε πως είναι στην φάση που προετοιμάζει το τραγούδι που θα καταθέσει στην ΕΡΤ για την Eurovision 2023.

Με αφορμή την σημερινή κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού Aman, οι Amanda και Evangelia πραγματοποίησαν live στο Instagram για τους θαυμαστές τους. Η Evangelia δέχθηκε ερώτηση για το αν θα διεκδικήσει και φέτος την ελληνική εκπροσώπηση, όπως είχε αποκαλύψει το καλοκαίρι.

Ετοιμάζω το τραγούδι που θα καταθέσω στην ΕΡΤ για την Eurovision 2023. Πολύ σύντομα θα είμαι έτοιμη.

Μάλιστα η Amanda, με την οποία έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερα φιλική σχέση, ανέφερε πως θα βοηθήσει όσο μπορεί, προκειμένου η Evangelia να είναι αυτή που θα την διαδεχθεί στην σκηνή του διαγωνισμού, με τα ελληνικά χρώματα.

Μπορείτε να ακούσετε το νέο τραγούδι της Amanda και της Evangelia παρακάτω:

Θα θέλατε την Evangelia να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023;

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κώστας
    Κώστας says:

    Η Ευαγγελία επειδή ξέρω κάποια πράγματα ετοιμάζει κάτι πολύ όμορφο που θα αρέσει στους ξένους και θα θυμίζει Ελλάδα όπως είναι γνωστό. Πρέπει φέτος η ΕΡΤ να αλλάξει ύφος και να πάει με κάτι που θα ξυπνήσει και θα φέρει ψήφους από τους ομογενείς που μας έχουν ξεχάσει οριακά. Τραγικό που πέρσι δεν ήταν στην 5αδα, φέτος θα την δούμε σίγουρα αλλά πιστεύω δικαίως πρεπει να πάρει και το χρίσμα, καθώς είναι εξαιρετική επιλογή για να αλλάξουμε λίγο την ροη μας! ΕΡΤ πρόσεξε φέτος το φετινό της μακραν καλύτερο και απο το Paradise που ξατεθεσε πέρσι και από τα Ονειρα…και ίσως το καλύτερο;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *