Joanne: ”Θα προσπαθώ κάθε χρόνο να πάω στην Eurovision”!

Η νικήτρια του The Voice of Greece 2020, Joanne ή αλλιώς Ιωάννα Γεωργακοπούλου, μιλώντας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open, Ποιος Είναι Πρωϊνιάτικα, έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί, όσο καμία άλλη.

Με αφορμή την συνεργασία της με την Έλενα Παπαρίζου, στο remake του Κάτσε Καλά, η ίδια αναφέρθηκε, για άλλη μια φορά, στο όνειρο της, να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision.

Μιλώντας για την περσινή της απόπειρα να βρεθεί στον διαγωνισμό, η ίδια αποκαλύπτει:

Έκανα την προσπάθεια μου πέρσι. Ήμουνα πολύ ευχαριστημένη, για το πόσο μικρό χρονικό διάστημα είχαμε για να καταθέσουμε το κομμάτι, αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα. Εγώ θα προσπαθώ κάθε χρόνο και όταν είναι η ώρα μου, θα πάω.

Δείτε τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:

Όπως λοιπόν σας είχαμε ενημερώσει, η Joanne σε συνεργασία με την δισκογραφική της (MINOS EMI), έχουν την πρόθεση να υποβάλουν και φέτος πρόταση στην ΕΡΤ για τον διαγωνισμό, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από την ίδια την τραγουδίστρια.

Μέχρι τότε απολαύστε την μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και τη Marseaux, στο Κάτσε Καλά:

Θα θέλατε να δείτε την Joanne στη σκηνή της Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις γύρω από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό.

Πηγή Φωτογραφίας: Πρώτο Θέμα – GALA

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *