Kony: ”Δουλεύω για την επίτευξη του στόχου Eurovision”!

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open, Ποιος Είναι Πρωϊνιάτικα, μίλησε η νεαρή τραγουδίστρια Kony.

Το νέο μουσικό είδωλο πολλών εφήβων, αναφέρθηκε στο νέο της τραγούδι, Περπατάω, στην εμπειρία της στο μουσικό διαγωνισμό House of Fame, αλλά και στην Eurovision, με έναν αινιγματικό τρόπο.

Η Eurovision είναι ο μεγαλύτερος στόχος όλων των performers και επειδή και εγώ έχω αρχίσει να βγαίνω στη σκηνή και να βλέπω πως είναι όλο αυτό, είναι ένας στόχος, που αν τον φτάσω θα πω, ”Ωραία”. Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση, να με δει κάποιος, να κάνω την αίτηση μου, δε ξέρω πως πάει. Δουλεύω προς αυτό σιγά σιγά.

Μέσα από τις δηλώσεις της τραγουδίστριας, καταλαβαίνουμε ότι παρόλο που δε γνωρίζει, πως γίνεται η επιλογή του καλλιτέχνη που μας εκπροσωπεί στον διαγωνισμό, η ίδια φαίνεται να δουλεύει από τώρα την πρόταση της για φέτος ή για τις επόμενες χρονιές.

Δείτε όλες τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:

Τέλος, ακούστε το νέο της τραγούδι, με τίτλο Περπατάω:

Θα θέλατε να δείτε την Kony στη σκηνή της Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις γύρω από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Δημήτρης
    Δημήτρης says:

    Πρωσοπικα σε κάποια χρόνια που θα έχει ωριμάσει ως καλλιτέχνης και ως φωνή θα μου άρεσε. Έχει μια πολύ καλή σκηνική παρουσία και νομίζω ταιριάζει περισσότερο στο ύφος γυναίκας πάρα παιδιού που πλασάρεται τα τελευταία χρόνια από την Ελλάδα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *