Nafsica: ”Θα ενδιαφερόμουν πολύ να πάω στην Eurovision”!

Την Nafsica, την γνωρίσαμε στα 11 μόλις χρόνια της, όταν είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι με δική της μάλιστα δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα από την Universal Ελλάδος. Το κοριτσάκι αυτό έγινε αμέσως γνωστό μιας και το τραγούδι της με τίτλο «Κάνω όνειρα» έγινε επιτυχία. Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν πίσω από την μεγάλη αυτή επιτυχία της εποχής.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που έχει γίνει viral, στο TikTok, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Star, BREAKFAST@STAR, και μίλησε τους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Πάυλου, για στις αναμνήσεις που έχει από την παιδική της ηλικία και την επιτυχία που έκανε τότε, στη ζωή της στις ΗΠΑ και τις συναναστροφές της με τους αστέρες του Χόλιγουντ, στις εμφανίσεις της με τον Δήμο Αναστασιάδη αλλά και στην Eurovision.

Η ίδια δήλωσε:

Θα με ενδιέφερε πολύ να πάω στην Eurovision.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της εδώ.

Υπενθυμίζουμε, ό,τι η Nafsica αποτελεί μία από τις προτάσεις μας, για την Eurovision 2023, αφού θεωρούμε πως το διεθνές περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε και δούλεψε, οι σπουδές της και η μεγάλη της εμπειρία είναι αρκετά εφόδια για να σταθεί επάξια στην σκηνή της Eurovision.

Πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο Λάθος Σωστό:

Θα θέλατε να δείτε την Nafsica στη σκηνή της Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις γύρω από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *