Αντιγόνη: ” Ένα απ’τα τραγούδια μου είναι ιδανικό για τη Eurovision” | Συνέντευξη |

Η Antigoni, μία από τις προτάσεις της PANIK Records στην ΕΡΤ, για την ανάδειξη της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2023, μίλησε αποκλειστικά στο EurovisionFun και στους Μπογιάννο Απόστολο και Ματάμη Αποστόλη.

Όπως μας αποκάλυψε η ίδια, τραγουδάει από όταν θυμάται τον εαυτό της και ο ήχος που θέλει να δημιουργεί με τους παραγωγούς της είναι ένας συνδυασμός του αγγλικού και ελληνικού στοιχείου.

Η Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια για την απόφαση της να συμμετάσχει στην διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2023 δήλωσε:

“Η Eurovision ήταν κάτι που ήθελα από πάντα να κάνω! Όταν ήμουν μικρή και είδα την Έλενα Παπαρίζου να κερδίζει, ήμουν 8 ετών αλλά από τότε είχα όνειρο να πάω στην Eurovision για να αναδείξω τον πολιτισμό μας και την κουλτούρα μας! Θα είναι μεγάλη μου τιμή!”

Η ίδια δήλωσε πως δεν θα δοκίμαζε να εκπροσωπήσει το Hνωμένο Βασίλειο στον διαγωνισμό, γιατί η ψυχή της είναι στην Ελλάδα και την Κύπρο!

Η δική της πρόταση για την Eurovision 2023 αποτελείται από τρία τραγούδια. Ωστόσο, ένα από αυτά είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για τον διαγωνισμό και θα είναι μισό στα αγγλικά και μισό στα ελληνικά! Πρόκειται για ένα δυναμικό και χορευτικό τραγούδι, ενώ η ίδια το συνέκρινε με την περσινή συμμετοχή της Ισπανίας, αλλά με ένα έντονο ελληνικό στοιχείο.

Η Αντιγόνη αναφέρθηκε και στις αγαπημένες της συμμετοχές από τον διαγωνισμό της Eurovision, όπως η Έλενα Παπαρίζου, η Ανδρομάχη και ο Sam Ryder από την τελευταία διοργάνωση. Ενώ ως αγαπημένη της συμμετοχές όλων των χρόνων αναφέρθηκε σε αυτή των ABBA.

Παρακάτω δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε:

Θα θέλατε να δείτε την Αντιγόνη να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    “…για ένα δυναμικό και χορευτικό τραγούδι, ενώ η ίδια το συνέκρινε με την περσινή συμμετοχή της Ισπανίας, αλλά με ένα έντονο ελληνικό στοιχείο”
    Aκουγεται ενδιαφέρουσα δήλωση. Ένα μέτριο προς καλό τραγούδι με τη κατάλληλη performer απογειώνεται (βλ. Fuego slo mo).
    Εγώ βλέπω θετικά την Αντιγόνη. Ελπίζω και στη κριτική επιτροπή να μην είναι απόλυτοι σε κάποια πράγματα…
    Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. Kostas
    Kostas says:

    Κάτι που θέλω να γράψω καιρό: εύχομαι η ΕΡΤ να δει τις συνεντεύξεις σας στους καλλιτέχνες! Εννοείται Αντιγονη πολύ γλυκιά, φοβερά επικοινωνιακή και εχε πολύ πάθος με την Ελλάδα! Θα ξετρελαθεί μαζί της το φάντομ αν τελικά μας εκπροσωπήσει τον Μάιο !

    Απάντηση
      • Kostas
        Kostas says:

        Χαίρομαι! Έχω παρατηρήσει ότι κάθε συνέντευξη σας εχρι μια πληροφορία που είναι πολύ σημαντική είτε υπέρ είτε κατα της επιλογής ενός καλλιτέχνη. Άλλες φορές πλαγιά και άλλες φορές όχι. Για παράδειγμα συγκεκριμένα στην συνέντευξη της Αντιγονη σας είπε ότι έχει μια ομάδα από φίλους χορογράφους όπως αυτή που ανέφερε και έχει 3 εκατομμύρια ακόλουθους στο τικ τοκ και ινσταγκραμ και την βοήθεια με το να προωθεί τα τραγούδια της μέσω τις πλατφόρμες αυτές. Αυτό αν το σκεφτουμε πιο προσεκτικά θα καταλάβουμε ότι θα έχει μεγάλη επιρροή ατο κοινό που ψηφίζει και που θελουμε πια επισησ να πετύχουμε. (Το τελευταίο της τραγούδι μέσα από την προώθηση έχει ήδη πάνω από 10 εκατομμύρια σε τικτοκ και μετράει πολλά λαϊκς και κολακευτικά σχόλια.) Είναι πολύ καλό αυτό και μου θύμισε και αυτό που είχε κάνει η Νίκι Τουτοριαλς στην φουρειρα το 18. Ήταν σίγουρα ένα μπουστ! Ειναι πολύ σημαντικά αυτά τα κόλπα- τρικ που λέει κ η ίδια για την προωθήσει της συμμετοχής σε πλατφόρμες που βλέπουν τόσος κόσμος και νέοι και φαν κλπ. Και ο Σαμ φέτος για την Αγγλία εκμεταλλεύτηκε υπερβολικά θα έλεγα, που το θεωρώ όμως οκ αφού θέλει το καλύτερο αποτέλεσμα, την δημοφιλία του στα σοσιαλ για να πάρει ψήφους. Όποτε στους καιρός μας ειναι ΠΟΛΥ καθοριστικό η σωστή και έξυπνη προώθηση και προβολή της συμμετοχής μας και πιστεύω θα το φέρει εις πέρες άψογα η ίδια… θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *