Αντωνία Καούρη: Το τραγούδι μου είναι πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα!

Η Αντωνία Καούρη μίλησε στον Πασχάλη του Eurovisiofun για την πρότασή της για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023.

Γνωρίσαμε την Αντωνία Καούρη  μέσα από την συμμετοχή της στο The Voice of Greece. Στην Blind Audition της ο Σάκης Ρουβάς είχε δηλώσει πως μόλις βρέθηκε η νικήτρια. Γύρισε εύκολα και πολύ γρήγορα και τις τέσσερις καρέκλες, ερμηνεύοντας το Purple Rain. Παρότι κατάφερε να φθάσει στον τελικό, το γεγονός πως κόλλησε κορωνοιό, δεν της επέτρεψε να διαγωνισθεί και να διεκδικήσει τον τίτλο της νικήτριας.

Η ίδια η Αντωνία θεωρεί το Voice μία τρομερή εμπειρία εφόσον οι διαγωνιζόμενοι έρχονται κοντά με ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία. Παράλληλα η μπάντα και η ομάδα της παραγωγής είναι πολύ καλή. Ο Σάκης Ρουβάς της έδινε συνεχώς συμβουλές που την έκαναν πολύ καλύτερη.

Πώς είναι το τραγούδι:

Το κομμάτι που υπέβαλε η Αντωνία είναι dark και techno με κοινωνικό μήνυμα, κάτι πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα. Ο electro ήχος του κομματιού ίσως ακούγεται λίγο περίεργος, αλλά η τραγουδίστρια είναι χαρούμενη γιατί με αυτό τον τρόπο εκφράζεται.

Ποιες συμμετοχές της Eurovision ξεχωρίζει:

Είναι μεγάλη φαν του διαγωνισμού και τον παρακολουθεί από μικρή. Τα τραγούδια που ξεχωρίζει είναι αυτά που έχουν πρωτοτυπήσει, όπως για παράδειγμα το Zitti e buoni των Maneskin. Από ελληνικές συμμετοχές ξεχωρίζει την Αμάντα και την Στεφανία, καθώς είναι κοντά στον ήχο της και σαφώς αναγνωρίζει τις συμμετοχές του Σάκη Ρουβά και της Έλενας Παπαρίζου. Μάλιστα θα ήθελε να συνεργαστεί με την Έλενα Παπαρίζου μελλοντικά γιατί την λατρεύει σαν καλλιτέχνη!

Τι την κάνει να αισθάνεται ασφαλής στη σκηνή:

Έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα της σε ο,τι αφορά την εμφάνισή της και δηλώνει επίσης ότι θα ένιωθε ασφάλεια αν είχε τα πλήκτρα της στη σκηνή!

Το μήνυμα της Αντωνίας Καούρη για τους αναγνώστες του Eurovisionfun:

Να κάνετε πάντα αυτό που σας αρέσει και να ακούτε την καρδιά σας σε ο,τι και αν κάνετε στη ζωή σας!

Παρακάτω δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε η Αντωνία Καούρη:

 

Θα θέλατε να δείτε την Αντωνία Καούρη στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *