Γερμανία: Με εθνικό τελικό στη Eurovision 2023;

Σύμφωνα με πηγές του γερμανικού ESC Kompakt, η Γερμανία θα επιλέξει τον εκπρόσωπο που θα στείλει στο Λίβερπουλ για τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision μέσω εθνικού τελικού που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο και θα μεταδωθεί μέσω του εθνικού δικτύου τοπικών σταθμών της χώρας, ARD.

Αναφέρει, ότι στον τελικό θα εμφανιστούν το λιγότερο οκτώ, το πολύ 12 τραγούδια, ενώ η ψήφος του κοινου θα έχει μεγάλο μερίδιο στον καθορισμό της τελικής βαθμολογίας, που ανέρχεται στο 50%.

To NDR από την άλλη, μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει ακόμα λεπτομέρεις σχετικά με τον τρόπο που θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος της Γερμανίας για τη Eurovision 2023. Το 2022 το κανάλι επανέφερε μια τηλεοπτική εκδοχή της επιλογής, ενώ το 2020 και το 2021 ακολούθησε την εσωτερική επιλογή.

Στη Eurovision 2022 τη Γερμανία εκπροσώπησε ο Malik Harris με το τραγούδι “Rockstars” και τερμάτισε μόλις στην 25η θέση, δηλαδή στην τελευταία θέση του τελικού.

Θα καταφέρει η Γερμανία κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα στη Eurovision 2023 που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: ESC Kompakt

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *