Γερμανία: Ο Ben Dolic απορρίπτει μια εκ νέου συμμετοχή στην Eurovision!

Ο Ben Dolic, o εκπρόσωπος της Γερμανίας στην Eurovision 2020, κοινοποίησε μια δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφορικά με τον Διαγωνισμό Tραγουδιού της Eurovision.

Μετά την ακύρωση του Διαγωνισμού το 2020, ο Ben Dolic ήταν από τους λίγους «άτυχους» διαγωνιζόμενους που δεν επιλέχτηκαν εκ νέου να εκπροσωπήσουν την χώρα τους το 2021. Από τότε πολλοί fans του διαγωνισμού θέλουν να επιστρέψει με ένα καινούργιο κομμάτι και να εμφανιστεί επιτέλους στην σκηνή του διαγωνισμού.

Η ανάρτηση του απορρίπτει μια νέα συμμετοχή στον διαγωνισμό, λέγοντας πως πλέον έχει πάρει μια διαφορετική πορεία στην καριέρα του:

Συγκεκριμένα, στην δημοσίευσή του, ο Ben Dolic αναφέρει:

«Το να πάρω μέρος στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ήταν κάτι που πάντα ονειρευόμουν και είμαι απίστευτα ευγνώμων για την εμπειρία μου στην εκπροσώπηση της Γερμανίας το 2020 με το “Violent Thing”. Οι fans του διαγωνισμού ήταν πάντα τόσο υποστηρικτικοί και παρόλο που ο διαγωνισμός δεν προχώρησε πλήρως, νιώθω ότι η εμπειρία που κέρδισα, εκπλήρωσε τις επιθυμίες μου και το αναπολώ με όμορφες αναμνήσεις.

Από το 2020, προσπαθώ να καθιερώσω το μουσικό μου στυλ και δεν αισθάνομαι ότι η κατεύθυνση στην οποία κινούμαι είναι κατάλληλη για τη Eurovision. Θέλω να δώσω προτεραιότητα στον εαυτό μου και την καριέρα μου και εργάζομαι για να κυκλοφορήσω περισσότερη μουσική ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης. Δεν θέλω να αποκλείσω τελείως το ενδεχόμενο να διαγωνιστώ ή να υποβάλω μια συμμετοχή στο μέλλον, αφού ποτέ δεν ξέρω πώς θα αλλάξει η μουσική μου μακροπρόθεσμα, αλλά θέλω να με σέβονται ως καλλιτέχνη από μόνος μου και να κυκλοφορώ μουσική που ταιριάζει με το στυλ μου.

Είμαι ευγνώμων για όλους τους  Eurofans που με έχουν κολλήσει από την πρώτη μου κυκλοφορία και ελπίζω να συνεχίσω να έχω την υποστήριξή τους με μελλοντικές κυκλοφορίες, χωρίς φήμες ή πίεση για επιστροφή στον διαγωνισμό.»

O Ben Dolic είχε επιλεγεί εσωτερικά από το NDR να εκπροσωπήσει την Γερμανία στην Eurovision 2020 με το τραγούδι “Violent Thing”:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

1 reply
  1. Ben
    Ben says:

    Ο τύπος με το πιο υπερεκτιμημένο τραγουδάκι ever. Το ότι κάποιοι τον θεώρησαν και φαβορί με εκείνο το τραγούδι, με ξεπερνάει.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *