Γ. Καπουτζίδης: Επιβεβαιώνει πως δεν θα είναι στον σχολιασμό της Eurovision 2023!

Στον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό για την εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη, Mega Καλημέρα, μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Eurovision, αποκαλύπτοντας πως είναι από τα πράγματα που τα έζησε τα χόρτασε και τώρα πρέπει να τα αφήσει πίσω, τονίζοντας πως είναι συνειδητή επιλογή.

«Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί η Eurovision. Είναι από τα πράγματα που τα έζησα, τα χόρτασα, τα απόλαυσα, πέρασα πάρα πολύ ωραία και αν θέλω να έχω μια ζωή πιο ήσυχη και πιο μετρημένη και πιο κεντραρισμένη στο νησί μου και στη ζωή που έχω φτιάξει εκεί, είναι κι αυτή ένα από τα πράγματα που πρέπει να αφήσω πίσω μου. Είναι επιλογή μου να την αφήσω πίσω».

Γιώργος Καπουτζίδης

Δείτε όλες τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Με λίγα λόγια, ο Γιώργος Καπουτζίδης, επιβεβαιώνει πως δεν θα είναι στον σχολιασμό της Eurovision 2023, αλλά ούτε ξανά και στο μέλλον.

Υπενθυμίζουμε, ότι ήδη από το καλοκαίρι, ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως δεν θα μπορέσει να κάνει την Eurovision τον επόμενο Μάιο, με τα σενάρια τους τελευταίους μήνες να θέλουν εκτός διαγωνισμού τον γνωστό ηθοποιό.

Όσο αφορά τώρα τα σενάρια που θέλουν τον Φώτη Σεργουλόπουλο να παίρνει την θέση του Γιώργο Καπουτζίδη, δίπλα φυσικά στην Μαρία Κοζάκου, η ίδια πηγή από την ΕΡΤ μας ανέφερε πως καμία απόφαση για αυτό δεν έχει ακόμη ληφθεί, αφού το ζήτημα του σχολιασμού της Eurovision 2023 δεν έχει ακόμα συζητηθεί, με το ενδιαφέρον προς το παρόν να στρέφεται στην διαδικασία επιλογής της συμμετοχής μας για την ελληνική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό.

Ποιον θα επιθυμούσατε να δείτε στην θέση του Γιώργου Καπουτζίδη για τον σχολιασμό της Eurovision 2023;

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις!

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *