Ελλάδα: Ακούστε το δεύτερο υποψήφιο τραγούδι της Amanda για την Eurovision | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η Amanda όπως είχε αναφέρει και σε συνεντεύξεις της, είχε ετοιμάσει τρία τραγούδια το προηγούμενο καλοκαίρι τα οποία και έστειλε στον Δημήτρη Κοντόπουλο, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού ποιο θα ήταν το καταλληλότερο για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και την πρόταση που θα υπέβαλε στην ΕΡΤ. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος από το πρώτο άκουσμα της είπε πως το Die Together ήταν το τραγούδι που έπρεπε να πάει στην Eurovision, όπως και τελικά έγινε. Στην συναυλία της όμως στο Παναθηναϊκό Στάδιο η Amanda ερμήνευσε ζωντανά ένα εκ των δύο άλλων τραγουδιών που είχε ετοιμάσει για τον διαγωνισμό και το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Το τραγούδι έχει τίτλο This Is What It Feels Like και θα περιέχεται στον επόμενο δίσκο της. Το τρίτο τραγούδι που είχε τίτλο All My Life δεν βρίσκεται στον επερχόμενο δίσκο.

Επειδή ήμασταν από τους τυχερούς που ακούσαμε και τα τρία τραγούδια, ήταν σχεδόν ομόφωνη και η γνώμη μας τότε, πως το Die Together ήταν αυτό που θα έφερνε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εσείς όμως τι πιστεύετε; Θα είχε τύχη στην Eurovision 2022 το This Is What It Feels Like; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Panos
    Panos says:

    Μου αρέσει αρκετά και αυτό, αλλά ναι το Die together πιστεύω θα πήγαινε καλύτερα(όπως και πήγε). Γενικά, μου αρέσει η Amanda σαν καλλιτέχνης, είναι από τις καλύτερες(αν όχι η καλύτερη) που έχουμε στείλει τα τελευταία χρόνια.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αρκετά καλό όπως όλα της Αμάντα. Βέβαια στη φωνή της ταιριάζουν περισσότερο οι μπαλάντες και όχι τόσο τα feel-good κατά τη γνώμη μου! Ωστόσο δεν παύει να είναι ένα καλό τραγούδι (σαφώς το die together πολύ καλύτερο!).
    ΥΓ: το καινούριο της “I will stay” το έχω λατρέψει και νομίζω ότι θα μπορούσε να πάει εξίσου καλά (ή και καλύτερα ποιος ξέρει) με το die together. Όπως και να χει η Αμάντα είναι αποκάλυψη!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *