Ελλάδα: Κατέθεσε την πρόταση της στην ΕΡΤ η Αντωνία Καούρη | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η Αντωνία Καούρη κατέθεσε πριν από λίγο την πρότασή της στην ΕΡΤ, ευελπιστώντας να είναι αυτή που θα κερδίσει το χρίσμα για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023!

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ μας από το καλοκαίρι, που ήθελε την νεαρή τραγουδίστρια να ενδιαφέρεται να σηκώσει την ελληνική σημαία στην Eurovision 2023, πριν από λίγο απέστειλε την πρόταση της στην ΕΡΤ.

Τι περιλαμβάνει η πρόταση της Αντωνίας Καούρη;

Η πρόταση της Αντωνίας Καούρη περιλαμβάνει ένα τραγούδι, που έγραψε η ίδια σε στίχους και μουσική. Το κομμάτι περιγράφει τον εσωτερικό πόλεμο κάποιου που καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα σε αυτό που η κοινωνία του ορίζει ότι πρέπει να κάνει και σε αυτό που ο ίδιος επιθυμεί.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο up tempo κομμάτι, σε ήχους που δεν έχει ξανασυμμετάσχει η χώρα μας στον διαγωνισμό. Σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο στυλ της Αντωνίας, αλλά και της χροιάς της φωνής της, είναι μία πρόταση με όλη την σημασία της λέξης.

Στην περίπτωση που η Αντωνία Καούρη επιλεγεί ως εκπρόσωπος μας, ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός θα αναλάβει την σκηνοθεσία, ο Ηλίας Κοκοτός την γενικότερη διαχείριση της προσπάθειας και ο Δημήτρης Κοντόπουλος την μουσική επιμέλεια.

Ποια είναι η Αντωνία Καούρη;

Την Αντωνία Καούρη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο The Voice of Greece, μάλιστα στην Blind Audition της ο Σάκης Ρουβάς είχε δηλώσει πως μόλις βρέθηκε η νικήτρια. Γύρισε εύκολα και πολύ γρήγορα και τις τέσσερις καρέκλες, ερμηνεύοντας το Purple Rain. Παρότι κατάφερε να φθάσει στον τελικό, το γεγονός πως κόλλησε κορωνοιό, δεν της επέτρεψε να διαγωνισθεί και να διεκδικήσει τον τίτλο της νικήτριας.

Η Αντωνία Καούρη παρά το γεγονός πως δεν κέρδισε το The Voice of Greece, υπέγραψε συμβόλαιο με την MINOS EMI. Πέρσι, κυκλοφόρησε το πρώτο της single, που είναι μία επανακυκλοφορία, της μεγάλης επιτυχίας της Ηρούς και του Δημήτρη ΚοντόπουλουΈτσι Είναι Οι Σχέσεις. Το βίντεοκλιπ σκηνοθετεί ο Κώστας Καρύδας, ενώ την ενορχήστρωση και την παραγωγή κάνει ο ίδιος ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Ακολούθησαν πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις, όπου η Αντωνία με την εκθαμβωτική εμφάνισή της και ιδιαίτερη χροιά της, ξεχώρισε για το ιδιαίτερο ύφος της. Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Δυνατά την χαρακτήρισε ως την εκπρόσωπο της καλής pop μουσικής στην Ελλάδα, ενώ ο Δημήτρης Κοντόπουλος της εμπιστεύθηκε ένα ακόμη τραγούδι.

Σας υπενθυμίζουμε το Live μας σήμερα το βράδυ στις 12, μετά το πέρας της υποβολής των συμμετοχών στην ΕΡΤ, όπου θα συζητήσουμε όλες τις τελευταίες πληροφορίες για την διαδικασία ανάδειξης της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2023!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *