Ελλάδα: Κατέθεσε την πρόταση του στην ΕΡΤ ο Leon of Athens!

Ο Leon of Athens, κατέθεσε την ολοκληρωμένη του πρόταση στην ΕΡΤ, προκειμένου και αυτός με την σειρά του, να διεκδικήσει την ελληνική εκπροσώπηση στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ μας από το καλοκαίρι, που ήθελε τον καλλιτέχνη να ενδιαφέρεται να σηκώσει την ελληνική σημαία στην Eurovision 2023, πριν από λίγο απέστειλε την πρόταση του στην ΕΡΤ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LEON OF ATHENS (@leonofathens)

Τι περιλαμβάνει η πρόταση του Leon of Athens;

Η πρόταση του περιλαμβάνει ένα χαρούμενο, up-tempo κομμάτι, με ρετρό διάθεση. Θα λέγαμε ό,τι σαν είδος, ανήκει στην βρετανική ποπ, ενώ θα μπορούσε να είναι ένα τραγούδι του Harry Styles.

Η δημιουργία του κομματιού ανήκει στον ίδιο, αλλά και στον David Sneddon, αμφότεροι δημιουργοί του Better Love, της Κατερίνας Ντούσκα.

Εφόσον ο Leon of Athens, επιλεγεί ως εκπρόσωπος μας, ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός θα αναλάβει την σκηνοθεσία, ο Ηλίας Κοκοτός την γενικότερη διαχείριση της προσπάθειας και ο Δημήτρης Κοντόπουλος θα είναι ο υπεύθυνος ήχου κατά την διάρκεια των προβών, όπως ακριβώς συνέβη και με την Amanda.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LEON OF ATHENS (@leonofathens)

Ποιος είναι ο Leon of Athens;

Ο Leon of Athens είναι 35 ετών. Πέρα από ερμηνευτής, είναι συνθέτης και στιχουργός. Το 2019 ήταν μεταξύ των δημιουργών του Better Love, του τραγουδιού με το οποίο η Κατερίνα Ντούσκα εκπροσώπησε την χώρα μας στην Eurovision εκείνης της χρονιάς.

Ξεκίνησε να παίζει κλασική κιθάρα σε ηλικία 6 ετών, ενώ στα 15 του δημιούργησε το πρώτο του συγκρότημα το “The Secret Show”. Αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, τα τελευταία 10 χρόνια περνάει αρκετό χρόνο μεταξύ Αμερικής και Λονδίνου, με την Ελλάδα να παραμένει η μεγάλη του αγάπη.

Ο κατά κόσμον Τιμολέων Βερέμης έχει γεννηθεί στο Λονδίνο και σπούδασε σε ένα από τα καλύτερα μουσικά σχολεία του Λος Άντζελες. Άλλη μία υποψηφιότητα με άρτιες σπουδές.

O Leon of Athens ανήκει στην δισκογραφική εταιρεία Cobalt. Παρακάτω ακούστε ένα από τα τελευταία του τραγούδια:

Θα θέλατε να δείτε τον Leon of Athens να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Νομίζω διαισθητικά και μόνο ότι θα είναι σαν τον gjn…
    Θα ακούσουμε, όταν κυκλοφορήσει, κάτι κατώτερο (όχι κακό) από αυτό που αναμενόταν.
    Καλή του επιτυχία!

    Απάντηση
  2. Γιάννης Α Γιαννης
    Γιάννης Α Γιαννης says:

    δεν έχω τπτ προσωπικό με το παιδι, ίσα ίσα θα ήθελα να σπάσει το σερί των γυναικείων συμμετοχών με την ελληνική σημαία στη eurovision. Όμως είναι τυχαίο ρε παίδες που δεν έχει ούτε ένα ενδιαφέρον κομμάτι στη δισκογραφία του? Αντε λίγο το airplane μαρεσει. Ενώ πέρσι η Αμάντα ήταν μια σκέτη αποκάλυψη – παντου διαμαντάκια!

    Απάντηση
  3. Bill
    Bill says:

    Δεν τρελένομαι κιόλας, αλλά αν το τραγούδι του είναι τόσο καλό και μπορεί να μας πάει ψηλά, πολύ ψηλά όμως τότε ναι. Εγώ περιμένω Μελίσσα πάντως!!

    Απάντηση
  4. Music -Man
    Music -Man says:

    Αν και πρέπει πρώτα από όλα να ακούσουμε το τραγούδι, ο ίδιος μου είναι τέρμα άοσμος και αδιάφορος. Μακάρι να κάνει την έκπληξη.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *