Ελλάδα: Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος η πρόταση της Digital Ray Records για την Eurovision 2023!

Περίπου 100 τραγούδια έχουν κατατεθεί στο ραδιομέγαρο, για την εκπροσώπηση της Ελλάδας, στην Eurovision 2023.

Ανάμεσα τους αρκετοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες, αλλά και πολλά νέα και γνώριμα πρόσωπα, που έχουν ξανά προσπαθήσει να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον διαγωνισμό.

Όλες οι δισκογραφικές τόσο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους και ανάμεσα τους και η Digital Ray Records, του δημοσιογράφου και παραγωγού Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας, κατατέθηκε πρόταση για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην επερχόμενη Eurovision, με τον νικητή ενός μεγάλου τηλεοπτικού show, χωρίς να αποκαλύπτεται η ταυτότητα του καλλιτέχνη.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρόστερ της δισκογραφικής, ο μοναδικός νικητής μουσικού talent show, που βρίσκεται στη συγκεκριμένη εταιρεία, είναι ο Παναγιώτης Τσακαλάκος.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Τσακαλάκος;

Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος είναι 43 ετών και το 2011 αναδείχθηκε νικητής του Greek Idol. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο καλλιτέχνης θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό, καθώς το 2018 ήταν μεταξύ των υποψηφίων που κατέθεσαν συμμετοχή στην ΕΡΤ και μάλιστα σε ντουέτο, με την ταλαντούχα Τάνια Μπρεάζου, με το τραγούδι Ανεπανάληπτη. Πέρσι, διαγωνίστηκε στην κατηγορία “Emerging Artists” του εθνικού τελικού του Σαν Μαρίνο “Una Voce Per San Marino“.

Παρακάτω ακούστε ένα από τα τελευταία του τραγούδια:

Θα θέλατε να δείτε τον Παναγιώτη Τσακαλάκο να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Δείτε το τελευταίο μας live, όπου και εκεί αναφέρουμε όλες τις τελευταίες πληροφορίες για την διαδικασία ανάδειξης της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2023!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    αναρωτιέμαι αν απο τις 100+ συμμετοχές αφαιρεθούν αυτές τύπου Τσακαλάκο, Jimmy Sion κοκ πόσες “αξιοπρεπείς έστω” θα απομείνουν

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *